Разбери какъв е той по начина, по който те целува

2012-06-26 15:01:00
Разбери какъв е той по начина, по който те целува
Снимка: sxc.hu

Въпреки че той е твой приятел от известно време, сигурна ли си, че го познаваш напълно? Неговите целувки могат да ти подскажат доста за характера му. Виж следните видове целувки и определи какъв човек е гаджето ти:

 

Целувки по шията – обикновено такива целувки раздават хората, които потискат своите страсти и емоции. Приятелят ти иска нещо повече от вас, но не си го иска, защото е срамежлив по природа.

 

Целувки по челото – ако често те целува по челото, то явно той е закрилник и иска да те предпазва от всичко лошо. Освен, че иска да ти покаже, че може да си сигурна в ръцете му, той иска да разбереш, че той е водещият в двойката.

 

Целувки по бузата – той определено си пада по романтиката и прави всичко възможно, за да влияе на психиката и емоциите ти.

 

 

Целувки по дланта – малко хора са получавали целувки точно там. Ако гаджето ти обича да целува вътрешната част на твоята длан, то бъди внимателна. Такива хора обикновено са несериозни и не си падат по сериозното обвързване.

 

Сухи целувки – такива целувки раздават „сухарите“. Той е сериозен, мисли трезво, но рядко има сериозни интимни взаимоотношения.

 

Влажни целувки – гаджето ти определено е страстен, но, за съжаление, няма сериозни чувства към теб. Той е играч и изневерите не са му никак чужди.

 

Бързи целувки с език – ако обича да си върти бързо езика, докато се целувате, то той определено е страстен тип. Но за разлика от горния тип момчета, тези изпитват чувства към половинката си, не изневеряват и постигат целите, които са си поставили.

 

Проникващи целувки – ако той винаги ти пуска език, значи обича да командва. Определено е егоист и иска той да диктува правилата на вашата връзка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

change the way you kiss me


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия