5 признака, че той не е за теб

2012-06-24 11:41:00
5 признака, че той не е за теб
Снимка: sxc.hu

Случвало ли ти се е, след като сложиш край на дадена връзка, да погледнеш назад и да осъзнаеш колко неправилен е бил този човек за теб? Въпреки че всички знаци за това са били налице, ти или не си ги забелязвала, или умишлено си ги игнорирала.

 

Виж кои са петте категорични признака, че си направила погрешен избор, и следващия път, когато започваш нова връзка или отчаяно се опитваш да спасиш старата, първо се увери, че те не са актуални за теб:

 

 

1. Не можеш да му имаш доверие.

 

Доверието е една от най-важните частици за изграждането на здрава и стабилна връзка. Ако избраният от теб партньор не е човек, на когото може да се има вяра, то по-добре изобщо не се занимавай с него. Разочарованията на по-късен етап от връзката ви са сигурни. Няма значение колко красив и умен е той и колко добър е в леглото, ако той не си държи на думата и те лъже дори за дребни неща, не си губи времето с него, защото после ще съжаляваш.

 

 

2. Не се чувстваш щастлива.

 

Ако си във връзка, която не те кара да се чувстваш щастлива, това е сигурен знак, че е време да я прекратиш. Главният смисъл на любовните взаимоотношения е да те карат да се чувстваш по-добре, да те правят усмихната, да зареждат всеки твой ден с положителни емоции, да те карат да се чувстваш пълноценна и обичана. Ако връзката ти с твоя човек ти носи повече сълзи и тъга, отколкото щастие, най-добре ще е да сложиш край.

 

 

3. Налага ти се да правиш извинения.

 

Ако постоянно ти се налага да правиш извинения за поведението му, ако постоянно трябва да изпадаш в дълги и подробни обяснения пред роднините и приятелите си, отговаряйки им на въпроса: „Как, за Бога, си се хванала с подобен човек?”, то значи той наистина не е за теб.

 

 

4. Налага ти се да правиш постоянни усилия, за да спасиш връзката си.

 

Ако постоянно ти се налага да правиш всевъзможни саможертви, за да спасиш взаимоотношенията с любимия си човек, това е категоричен знак, че си избрала погрешен мъж. Всяка връзка се нуждае от определено количество компромиси, но те трябва да се правят и от двамата и не трябва да са за всяко нещо. Когато самата връзка се превърне в един компромис, тя трябва да бъде прекратена.

 

 

5. Страхуваш се да си тръгнеш.

 

Ако единствената причина, поради която продължаваш да поддържаш взаимоотношенията си с даден мъж, е фактът, че те е страх да си отидеш, то това е може би е най-ясният сигнал, че връзката ти наистина се е изчерпала и няма какво повече да направиш, за да я спасиш. Понякога колкото и красиви и прекрасни да са взаимоотношенията ти с един човек, те се изчерпват и започват да ти тежат. Безсмислено е да се измъчваш и да подлагаш на агония и връзката си. Просто сложи край. Така ще е по-добре и за двама ви. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mags991
преди 11 години

Не че се страхуваш да си тръгнеш,понякога просто не можеш.Може този човек не винаги да те прави щастлива,но ако останеш без него никога няма да си!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия