Как да се разбираш по-добре с гаджето ?

2012-06-15 13:02:00
Как да се разбираш по-добре с гаджето ?
Снимка: sxc.hu

Ежедневните дейности и работни ангажименти често отделят партньорите един от друг, което от една друга предоставя възможност за собствени преживявания и преследване на лични интереси, както и за обогатяване на връзката.

 

От друга страна обаче, в определен момент то може да доведе до отчуждаване. За да се избегне, е важно партньорите да разговарят и да се наслаждават на връзката си в свободното време, с което разполагат заедно. По този начин се поддържа близостта. Взаимно си помагат и за освобождаването от стреса, натрупан през деня.

 

 

За съжаление, тези разговори понякога могат да имат обратен ефект. Какви са причините и как двойката може да ги избегне и да подобри комуникацията... Изберете подходящ момент за разговор!

 

И двамата партньори трябва да са готови да говорят, без да се разсейват. Ако единият се нуждае от повече време, за да се отърси от работния ден, не е добра идея другият партньор да започне разговор, веднага след прекрачването на прага на дома.

 

Задълбочените и полезните и за двамата партньори разговори са от ключово значение за запазване на взаимоотношенията и щастието. Изграждането на навици в това отношение, подобрява комуникацията и близостта във връзката.

 

Още здравни новини четете в Puls.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия