Нещата, за които мъжете се притесняват да говорят

Когато някоя жена намери мъжа на живота си, тя очаква той да знае всичко за нея, особено нещата, които харесва или не. Оказва се обаче, че представителите на силния пол крият доста важни детайли &ndas

2012-04-05 12:27:00
Нещата, за които мъжете се притесняват да говорят
Понякога и мъжете се притесняват... Снимка: sxc.hu

Когато някоя жена намери мъжа на живота си, тя очаква той да знае всичко за нея, особено нещата, които харесва или не. Оказва се обаче, че представителите на силния пол крият доста важни детайли – или за да не обиди половинката си, или за да не я отблъсне.

 

Не само жените премълчават някакви конкретни факти. Вижте какво мъжете искат да знаят техните любими, но не смеят да им го кажат в прав текст:

 

Мъжете искат са обсъждат с половинката си секс теми, но не знаят как да започнат разговора - мъжете искат от рано да са наясно дали ще си паснат в леглото с дамата. И дори още да не са консумирали връзката си , малко повече информация по въпроса за тях би била ключова. От друга страна обаче се страхуват, да не ги помислят за откачалки и чакат мълчаливо.

 

 

Представителите на силния пол се притесняват, че дамите се интересуват само от едно нещо – мъжете се опасяват, че нежният пол го вълнува единствено парите им. Всеки се тревожи за нещо, а мъжът не желае да бъде асоцииран с „ходещ банкомат".

 

Искат по-често да хапват домашно сготвени храни – голяма част от мъжете мечтаят да се оженят за жена, която е факир в кухнята. Мъжете имат специално отношение към дамите, които могат да готвят.

 

Страхуват се да не станат „мъж под чехъл“ - мъжете не се притесняват да имат връзка, но се страхуват да не започне тяхната половинка да ги командва. Мъжът също има нужда от обич, от навик, от уютен дом и любяща половинка. Него го е страх да не стане „под чехъл" като повечето му другарчета, които всеки ден пазаруват, вече не пият бира и не играят карти, а освен това не смеят и да кихнат без одобрението на жена им.

 

Те се интересуват от твоята същност, а не от нещата, които си постигнала - Жените обичат да изтъкват колко дипломи имат, какви отличнички са, какви качества имат. Хартийката с докторска степен обаче не го вълнува толкова, колкото за какво мечтаеш и за какво се бориш, как се целуваш и как правиш любов. Квалификациите са важни за работодателите и за да се гордеят с теб мама и тате, но често силният пол си трае и умира от скука, докато слуша за женския интелект и постижения.

 

Представителите на силния пол имат нужда от лично пространство – на мъжете понякога им писва от всичко и имат нужда да останат сами. Но те са наясно как би прозвучало на половинките им, ако им кажат : „Скъпа, имам нужда да остана за малко сам". Тогава жената изпада в паника и започва да мисли за раздяла, което в повечето случаи е далече от истината, но може да да се превърне в сериозен проблем, който накрая да сложи край на връзката.

 

Още интересни новини може да намерите в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
RapworldEminem
преди 12 години

правилна е статията

umri
преди 12 години

предпоследната*

umri
преди 12 години

В последната точка има много истина. Винаги това е било едно от последните неща, които са били определящ фактор за каквото и да било.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия