5 теми на разговор, които да избягвате на първа среща

2012-05-26 15:58:00
5 теми на разговор, които да избягвате на първа среща
Снимка: sxc.hu

Ето че мечтаната първа среща с обекта на чувствата ви е вече факт. Със сигурност изпитвате известни притеснения относно това как ще се справите и дали ще му/й се харесате, което е напълно нормално. На фона на всички тези притеснения е твърде вероятно да заложите на погрешна тема на разговор, с което да направите лошо впечатление на любимия/любимата си. Вижте кои са 5-те теми, които е хубаво да избягвате по време на първата ви среща.

 

 

1. Бившия/бившата

 

Запазете разказите (без значение добри или лоши) за бившия/бившата ви само за себе си. Бъдете сигурни, че новата ви тръпка ни най-малко не се интересува от изненадата, която бившето ви гадже ви е направило за рождения ден, или пък от тридневната ви екскурзия до Велинград, по време на която не сте излезли от спалнята.

 

Спестете си грубите определения по адрес на бившия/бившата ви, като въобще не ги споменавате. Със сигурност не бихте могли да направите добро впечатление на който и да било, ако изсипвате словесна помия срещу човек, когото сте обичали в миналото.

 

 

2. Нещата, които не харесвате

 

Стойте далеч и от разговори, свързани с нещата, които не харесвате. Едва ли първата среща е най-подходящият момент да заявите, че мразите спанак или пък филмите за Хари Потър. По-добре се съсредоточете върху нещата, които обичате. Така е твърде вероятно двамата с обекта на чувствата ви да намерите много сходни интереси помежду си.

 

Постарайте се да представите положителната си страна и оставете негативната за някой друг път.

 

 

 

3. Хвалебствия

 

Избягвайте да се прехвалвате, бъдете по-умерени и не се самоизтъквайте. Ако смятате, че притежавате редица положителни качества, оставете обекта на чувствата ви сам да ги открие. Не се опитвайте да му ги завирате в очите, можете просто елегантно да ги загатнете.

 

Не правете неискрени комплименти на любимия/любимата си. Бъдете пестеливи в хвалебствията си по негов/неин адрес. Ако харесвате гривната му/й, можете да му/й го кажете, но не прекалявайте с използването на прекалено много епитети – това е ясен знак, че преигравате.

 

 

4. Пари

 

Парите също са сред темите табу за първа среща. Не проявявайте прекалено задълбочен интерес към финансовото състояние на обекта на чувствата ви, тъй като той/тя може да остане с впечатлението, че само от това се интересувате.

 

 

5. Сексуален опит

 

Сексуалният ви опит със сигурност не е тема, която трябва да бъде разисквана по време на първа среща. Никой не се интересува от броя на интимните ви партньори в миналото, нито пък от най-различните пикантни подробности, които можете да разкажете за сексуалния си живот.

 

Ако искате да бъдете възприемани като нещо повече от еднодневка, избягвайте сексуалните теми. Не се опитвайте да се изкарате секс машина или пък девственик/девственица. И двете едва ли ще са във ваша полза. Най-добре изобщо да не коментирате бройката си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
steli4eto
преди 11 години

Споменаха Велинград :Д

evolintendd
преди 12 години

Тва е абсолютно НЕВЯРНО.С който съм се е***л и после ми е бил гадже сме си говорили за тея неща сорка *** аз такъв опит имам.

Nakadah
преди 12 години

Ралица трябва да избягва писането на статии

wdas
преди 12 години

Айде набас ,че ще отида на първа среща , ще питам всички тези теми и въпреки това имам по голям шанс да се сближа с момичето от колкото ако и кажа,че бившата ми ме следи :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия