Старата любов vs. сегашния партньор

2012-05-15 14:10:00
Старата любов vs. сегашния партньор
Снимка: sxc.hu

От няколко години сте сериозно обвързани. Обичате човека до себе си, но не сте сигурни дали това е вашата истинска любов. Възможно е преди време да сте се разделили с човек, който е бил идеалната ви половинка. И сега да обичате, но да не сте истински влюбени в партньора си. Нормално е да изпитвате колебания, ако наистина човекът до вас не е идеалният ви спътник в живота.

 

Някои хора имат дългогодишни връзки, които свършват по една или друга причина. Те са обичали човека до себе си, но са усещали, че нещо не им достига. Не съжаляват, че са споделили толкова години с партньора си, защото са го избрали целомъдрено и защото са го обичали. Но се радват, че е дошъл моментът, когато са отново свободни и са разбрали, че старите чувства могат да бъдат възродени.

 

Въпреки че не са контактували с него/нея през времето, когато са били обвързани, те не са забравили човека, към когото са изпитвали чувства. Има най-различни фактори, поради които те са потискали любовта си. Но е факт, че са успели да живеят с тази мисъл – че ще обичат и правят щастлив друг човек.

 

Ако вече сте необвързани, сега е моментът да се свържете със старите си приятели и познати. Не е нужно да изпитвате чувства към тях, просто подновете взаимоотношенията си.

 

 

При положение, че все още сте с партньора си, а усещате, че старите емоции се връщат, то не се винете. Все пак не можете да контролирате чувствата си. Вие наистина обичате човека до себе си, но това не пречи везната да се наклони в друга посока. Ако подновите взаимоотношенията си с човек от миналото, към когото сте имали чувства, а сега имате сериозна връзка, то като нищо да се почувствате като човек, използващ машина на времето. Спомняте си миналите години със старият познат, а живеете настоящите моменти с новия любим. Разпокъсвате се между добре забравеното минало и непознатото бъдеще.

 

Помислете хубаво дали сте готови да промени начина си на живот. Може би си мислите, че имате чувства към вашия стар познат, но всъщност да са красиви спомени, които пазите в съзнанието си. Човек разбира какво има, когато го загуби. Не позволявайте да загубите живота си, партньора си заради един глупав каприз, който ще ви разочарова.

 

Ако все пак сте сигурни, че обичате този човек и че през цялото това време той ви е липсвал, дайте шанс на вашите взаимоотношения. Всяко начало е трудно, сигурно ще ви е нужно известно време, за да преодолеете бившия си партньор, но ако имате човек до себе си, то ще успеете да се справите.

 

Но преди да вземете каквото и да е решение, отделете си достатъчно време, за да обмислите ситуацията.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
alleyy
преди 12 години

И ОТНОВО скучна статия.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия