Когато връзката се е изчерпала...

2012-05-07 21:15:00
Когато връзката се е изчерпала...
Снимка: sxc.hu

Вероятно на много от вас ви се е случвало да стигнете до момента, в който с партньора/партньорката ви като че ли вече сте си омръзнали. Разбира се, чувствате, че любовта между вас е все още жива, но се нуждаете от това отново да я запалите.

 

Различните двойки се справят по различен начин с настъпилия проблем. Други пък прекратяват взаимоотношенията си, смятайки, че те са се изчерпали. Ако не искате да сте сред вторите, вижте как можете да се опитате да спасите връзката си.

 

 

Дайте си малко лично пространство

 

Една от най-честите причини, поради които си омръзвате с партньора/партньорката ви, е, че прекарвате прекалено дълго време заедно. Опитайте се да се отдалечите малко един от друг, давайте си повече лично пространство.

 

Няма нищо лошо в това веднъж да излезете без приятеля/приятелката си само в мъжка/женска компания (стига, разбира се, да не изневерявате). Намерете си отделно хоби. Прекарвайте и повече време сами със себе си.

 

Спрете да си звъните с партньора/партньорката ви по няколко пъти на ден. Да се чувате веднъж дневно е напълно достатъчно.

 

 

Експериментирайте

 

Правете нови неща заедно. Ако срещите ви всеки път протичат еднотипно, посещавате едни и същи места или пък просто си седите вкъщи, внесете малко промяна! Отидете на излет в планината, направете си пикник в някой парк, посетете ресторант с екзотична кухня, отидете да поиграете билярд/боулинг.

 

Разнообразието във връзката ви със сигурност ще внесе необходимата свежест във взаимоотношенията ви.

 

 

Преоткрийте се

 

Опитайте да преоткриете приятеля/приятелката си. Открийте черти от характера му/й, за които досега не сте си давали сметка. Може би го/я възприемате по начина, по който сте свикнали, а това ви пречи да видите, че вашият любим/вашата любима притежава ред неподозирани от вас качества.

 

Освен това с времето хората се променят, така че нищо чудно да се окаже, че всъщност въобще не познавате вашия партньор/вашата партньорка. Вероятно гледате на него/нея като на нещо до болка познато, затваряйки си очите за промените.

 

Ако откриете в приятеля/приятелката си нещо ново, вълнуващо и различно, това със сигурност ще разпали отново интереса ви към него/нея и ще даде нов тласък на връзката ви.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия