Последно - G-точката наистина съществува!

2012-04-25 12:46:00
Последно - G-точката наистина съществува!
Явно G-точката наистина съществува! Снимка: sxc.hu

От години се водят спорове дали G-точката съществува или е плод на нечие въображение. Учените се делят на два лагера – едни подкрепят тезата, че тя е някъде там, докато другите са убедени, че всъщност не съществува.

 

G-точката е част от вагината на всяка жена. Тя има малко по-различна консистенция от околната тъкан и затова е грапава на пипане. Всяка дама е индивидуална, затова и G-точката й варира по размери и разположение. Именно поради тази причини някои жени цял живот не могат да открият прочутата точка на удоволствието. Големината на G-точката варира между 6 милиметра и 5 сантиметра. Когато жената е възбудена, тя се напипва значително по-лесно.

 

 

Наскоро екипът на д-р Адам Остърженски от Института по акушерство и гинекология в Сейнт Питърсбърг, Фрорида направил дисекция на вътрешната стена на вагината на труп на 83-годишна жена. Установили, че G-точката съществува, изглежда като малка кухина и се намира на 16.5 милиметра от горната част на отвора на уретера.

 

Дисекцията потвърждава, че G-точката наистина съществува. И след като вече е сигурно, че тя е някъде там, проучванията, свързани със сексуалните функции на жените, ще се насочат в друга посока.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ge6aaaa3
преди 11 години

Спокойно можеше да пропуснете частта с дисекцията.

someonerandom
преди 12 години

Имам чувството,че поне веднъж месечно има такава статия.Обикновено даже със същото заглавие.Стига вече...

Concussion
преди 12 години

Много сте зле, ве... !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия