Нейно Величесто G-точката

Внимание! Статията не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст! Слушала съм толкова легенди и митове за тази мистериозна и изключително мощна ерогенна зона на жените, че просто нямаше начин да не се захвана с едно мъничко проучване. И ето резу

2007-11-07 00:00:00
Нейно Величесто G-точката
Внимание! Статията не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст!

Слушала съм толкова легенди и митове за тази мистериозна и изключително мощна ерогенна зона на жените, че просто нямаше начин да не се захвана с едно мъничко проучване. И ето резултатите.

Къде се намира G-точката?

Ако партньорката ви е легнала по гръб, тогава нейната Графенберг Област (накратко G-точка) се намира приблизително на 3 до 5 сантиметра на вътрешната горна стена на влагалището й. Най-мощните оргазми при жените се получават при стимулиране на тази точка. Това място, вътре във влагалището, обикновено е с малко по-различна тъкан: набръчкано, а не гладко като останалата част от стената на влагалището, и при възбуда може да го усетите гъбесто. Оргазмът, предизвикан от G-точката често се свързва с мистичната легенда за женската еякулация и 15-30 минутна еуфория, когато жената се намира в абсолютно блаженство... Недейте да очаквате нещо особено от нея по това време, тя просто е на седмото небе.

G-точка техника

Пъхнете пръста/пръстите си на три до четири сантиметра и ги движете на равни кръгове по цялата вътрешност на влагалището. Най-хубаво е усещането, когато поддържате постоянен и еднакъв лек натиск по цялото място. Може да натиснете МАЛКО повече към корема й, стига да не нарушавате утвърдения кръгов ритъм. Спрете да въртите пръстите си и поставете върховете им на мястото точно зад костта й и натиснете леко към корема. Това е директна стимулация на G-точката и обикновено усещането е най-добро ако пръстите ви едва-едва се движат. Може да ги движите на малки, бавни кръгове.

Една по-напреднала и доста успешна техника. Изследвайте вътрешността на влагалището й с пръсти, като влизате и излизате. Уверете се, че върха на пръста ви докосва G-точката всеки път. Да откриете подходящия ритъм е изключително важно за тази техника и веднъж успеете ли да го направите правилно, тя ще ви попита къде сте се научили!

Стимулиране на G-точката по време на половия акт

Способността ви да стимулирате мястото по време на самия акт, ще докара жената до невероятен оргазъм. Тази техника изисква доста практика. Автор: Александър Ненов

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия