Как да съчетаете сериозната връзка с бурния нощен живот?

2012-04-19 13:58:00
Как да съчетаете сериозната връзка с бурния нощен живот?
Трябва ли човек да се откаже от купоните, когато има сериозна връзка? Снимка: sxc.hu

Когато човек има сериозна връзка един от основните проблеми е излизането нощно време и купонясването с приятели. Мъжете и жените се притесняват, че ако тяхната половинка излезе да се забавлява, няма как забавлението да не бъде в компанията на друг/а.

 

Има хора, които години наред са по баровете и дискотеките. Какво се случва с тях, когато си хванат сериозен/сериозна приятел/ка? В такъв момент те трябва да вземат важно решение – дали да излизат по-малко или изобщо да спрат или да продължат с купоните, въпреки несъгласието на човека, когото обичат.

 

 

Повечето жени смятат, че нощният живот на техния любим прилича на сцена от комедията „Последният ергенски запой“. Всъщност мъжете ходят по тези места, за да си намерят приятелка и когато това стане, малко са тези, които биха рискували връзката си, за да се забавляват за една нощ.

 

Ако не можете да се откажете от купоните и не искате приятелят/приятелката ви да е постоянно с вас, внимавайте. В момента вие градите вашите взаимоотношения, затова не трябва да прибягвате към лъжи. По-добре се дръжте прилично, когато се забавлявате, за да не се налагате на сутринта да лъжете половинката си.

 

Факт е, че някои хора обичат да драматизират и да изкарват нещата по-лоши, отколкото са в действителност. Но все пак няма как гаджето ви да ви види във вихъра на купона в прегръдките на друг/а и да не побеснее. Вие също не бихте останали безразлични, ако станете свидетели на такава гледка.

 

Ако сте купонджията и не искате да се отказвате от нощния живот, най-добрият вариант е да взимате гаджето със себе си, за да види, че няма от какво да се притеснява. Но ако не искате винаги да е с вас, още в началото на връзката ви му/й кажете, че имате нужда от време на време да сте в компанията на своите приятели без него/нея.

 

Още любопитни новини може да намерите в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия