Как да накарате бившето си гадже да ревнува?

Когато двама души се разделят, понякога се случва единият от тях да иска да си отмъсти. Най-лесният начин за това е да накара бившата си половинка да ревнува, което определено не е повод за гордост. А

2012-03-23 17:15:00
Как да накарате бившето си гадже да ревнува?
Снимка: Reuters

Когато двама души се разделят, понякога се случва единият от тях да иска да си отмъсти. Най-лесният начин за това е да накара бившата си половинка да ревнува, което определено не е повод за гордост. Ако осъзнавате, че постъпката ви не е зряла, но въпреки това искате да го направите, за да почувствате облекчение, то вижте няколко полезни съвета, които наистина работят:

 

1. Това, което определено няма да се хареса на бившето ви гадже е да види, че живеете добре и без него. Ако вие страдате, но не искате да му го показвате, просто ще трябва известно време да сте в ролята на щастлив човек.

 

2. Поддържайте външния си вид. Внимателно подбирайте дрехите си, дори да отивате до кварталната аптека. Не се знае дали няма да се засечете, дори той/тя да живее в другия край на града. А не искате да ви вижда занемарен/а, нали?

 

3. Не го разпитвайте. Така той/тя ще реши, че вече не се интересувате от живота му/й, защото нямате чувства. Затова колкото и да ви е любопитно как е той/тя, какви планове има за живота и т.н., не задавайте излишни въпроси.

 

4. Спортувайте, срещайте се с познати, дори с тези, които са ви общи. Така той/тя ще получава информация колко добре сте без него/нея, а това определено ще го/я подразни.

 

 

5. Не си поствайте депресивни статуси и снимките на стената във Facebook. Тези ваши признаци на слабост ясно ще му/й покажат, че имате чувства към него/нея. По-добре качвайте свои нови снимки и коментирайте места, на които сте ходили без него/нея.

 

6. Ако решите да се видите, направете го. Но е важно да си тръгнете от среща пръв/първа. Кажете й/му, че имате важна работа и трябва да си ходите. Той/тя ще реши, че имате среща с друг/а и ще се изнерви.

 

7. Когато се засечете, постарайте се да не се изчервявате и да не се издавате, че той/тя ви липсва ужасно много. Кажете му/й нещо мило, но в същото време се дръжте резервирано.

 

При по-голяма част от мъжете и жените тези тактики работят успешно, но помнете, че по никакъв начин не може да си върнете човек, който вече не изпитва чувства към вас. Затова е по-добре да концентрирате вниманието си към своя живот, а не да си играете игрички. Ако бившето ви гадже още ви обича, то ще намери начин да поговорите и евентуално да се съберете.

 

Още статии, свързани с личния живот, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
TheThinker
преди 12 години

*** работа, бе! Какви са тия гадни хора, дето се навъдиха!? Как да накарам гаджето да ревнува? Как да бъда най-голямата ***, че и повече? Много хора дето за нищо не стават и правят само годости се появиха, бе! Аз ли чак сега виждам, отскоро ли е, кво е? То да гледа как да направи гадно на другия, да по тъпче, да го удави в *** и пак няма да му е кеф на душата! И не знаят кво искат ама поне на другия гадно да направят...противна работа... не знам накъде отиваме...

sladk0t0odidi
преди 12 години

Verminaard, напълно съм съгласна с теб..

Verminaard
преди 12 години

Aбе вие с тия статии вече се усирате прекалено много!Това ли е нещо на което да се учи младежта бре? Как да бъдат *** и *** и да насаждат ревност и неприязън?!Защо не ме хванете за анатомията и не умрете някъде,некадърници.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия