Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията) III част

И ще ви накарат да се чувствате като принцеса

2018-01-15 17:30:00
Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията) III част
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.

 

 

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер. Някой хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).

 

Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.

 

 

Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.


Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.

 

Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек. Нека видим кой е третият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце:

 

 

Козирог

 

Мъжът Козирог определено умее да угажда на своята дама и винаги има най-добрите попадения в комплиментите.

 

Способността на този мъж да поставя нуждите на своята любима пред своите е трогателна, като тя за него е пътеводна звезда.

 

 

Мъжете от земния, кардинален знак може да бъдат наречени 'мъж по чехъл' от някои горделиви и егоцентрични Скорпиони или Лъвове, но те никога не биха могли да постигнат семейното щастие, което Козирогът създава.

 

 

Всяка дума, която неговата любима каже се превръща в закон за този господин и той е готов на всичко, за да я накара да бъде доволна и да се усмихне.

 

Без капка колебание Козирогът е готов да се натовари с всички семейни задължения. Той ще изкарва пари, ще готви и чисти, ще се грижи за децата и срещу всичко това ще иска само усмивката на жената до него.

 

 

Мъжете от този знак се увличат по силни и уверени дами, които добре знаят какво искат, но имат топли и добри сърца.

 

 

Освен всичко, не бива да забравяме за невероятния хумор на Козирога. Той е в състояние да развесели дори най-тъжния човек за секунди и с него една жена никога няма да скучае и да бъде унила.

 

Мъжът от тази зодия се грижи за семейството и го брани с цената на всичко. Отговорен, мил и грижовен, той определено може да се нарече мъж мечта.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

imam si dvama bliznaci , te sa mi sukrovi6teto .obi4am gi i sa vsi4ko za men


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия