Преди смъртта си: Лиъм Пейн потрошил ТВ и лаптоп, бял прах намерен в стаята му

Ето какво се твърди

2024-10-18 10:30:00
Преди смъртта си: Лиъм Пейн потрошил ТВ и лаптоп, бял прах намерен в стаята му
Снимка: БГНЕС

Излязоха нови подробности за смъртта на Лиъм Пейн.

 

31-годишният певец, който беше част от момчешката банда One Direction, беше намерен мъртъв, след като падна от балкон на третия етаж на хотел в Буенос Айрес, Аржентина в сряда следобед.

 

Сега става ясно, че в хотелската му стая e имало разпръснат бял прах. Това се вижда от снимки, публикувани в аржентински медии, пишат от "Mirror".

 

Но от полицията отказват да коментират дали изпълнителят е употребявал наркотици преди смъртта си.

 

В стаята се виждат още изгоряло алуминиево фолио, опаковка със сапуни и разбит телевизор.

 

От "La Nacion" пишат, че работник от хотела се е обадил на 911, за да каже, че гост, който е пиян и е взимал наркотици, вилнее в хотела.

 

Предполага се, че Лиъм е замерил телевизора с предмет, за да се счупи той. До счупения телевизор е имало наполовина изпита чаша със шампанско и още една празна чаша.

 

Местните аржентински медии твърдят още, че певецът се е държал хаотично в лобито на хотела и е счупил лаптона си. Трябвало е някой да го заведе обратно в стаята му.

 

"Когато той е в съзнание, той разрушава цялата стая и ние имаме нужда да изпратите някого", казал е работник от хотела, когато звъннал на властите, пишат от "Mail Online".

 

Семейството на Лиъм Пейн казва в официално съобщение: "Ние сме с разбити сърца, Лиъм завинаги ще живее в нашите сърца и ние ще го запомним с добрата му, забавна и смела душа. Ние се подкрепяме едни други по най-добрия начин, по който можем, като семейство, и молим за уединение и пространство по време на този ужасен период".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия