Никола Пелц съсипана, разследва смъртта на кучето си

Ето какво разкри

2024-06-26 13:30:00
Никола Пелц съсипана, разследва смъртта на кучето си
Снимка: БГНЕС

Никола Пелц се зарече, че ще разследва смъртта на кучето си.

 

По-рано през месеца 29-годишната актриса разкри, че чихуахуато, което отглеждат със съпруга ѝ Бруклин Бекъм, е починало.

 

То беше женско и носеше името Нала.

 

Сега става ясно, че кучето е починало след като е било на фризьор.

 

Никола е решена да открие какво точно се е случило. Звездата издава, че фризьорът не съдейства на разследването, което я кара да мисли, че има нещо съмнително.

 

"Сърцето ми е разбито през тези последни няколко месеца. По-специално, този последен месец беше един от най-болезнените, които съм преживявала. От смъртта на моята баба до шокиращата и впезапна смърт на моя ангел Нала - отивайки на фризьор здрава и връщайки се стресирана, умирайки няколко часа след това - цялото ни семейство е опустошено... Неуморно  разследвам ситуацията, за да открия какво точно се случи в този фризьорски микробус. Правя всичко, което мога, за да разкрия истината. Ако смъртта ѝ не е заради престъпление, защо тогава фризьорът не съдейства на разследването ни - в момента не го прави. Нала беше най-страхотното, енергично и щастливо куче, и заслужава по-добро от този сърцераздирателен край. Не мога да ви благодаря достатъчно за цялата любов и подкрепа през този период", написа Никола Пелц в Instagram Stories.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nicola Peitz Beckham (@nicolapeltzbeckhamfan)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия