Кейт Мидълтън се завърна, присъства на събитие

Принцесата говори за състоянието си

2024-06-17 10:30:00
Кейт Мидълтън се завърна, присъства на събитие
Снимка: Getty Images

Дългоочакваният момент дойде!

 

Кейт Мидълтън се завърна и присъства на публично събитие за първи път от Коледа 2023 г.

 

Принцесата на Уелс беше на военния парад Trooping the Colour, с който от 1820 г., всяка година през юни, се отбелязва официалният рожден ден на монарха - в момента крал Чарлз Трети.

 

Събитието се проведе в събота - 15-и юни.

 

В края на церемонията Кейт стоеше заедно със съпруга си принц Уилям, трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, както и крал Чарлз Трети и съпругата му Камила, на терасата на Бъкингамския дворец, за да гледа финала на парада. 

 

Преди това Мидълтън се возеше в стъклената карета, която е част от шествието на парада. Там тя отново бе забелязана с децата си.

 


Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

 

За събитието принцесата заложи на бяла рокля с черни кантове и панделлка, както и бяла шапка. Тя беше с вдигната коса, усмихваше се често и видимо беше в добро настроение.

 


Снимка: Getty Images

 

Преди това Кейт сподели емоционално съобщение в Instagram, като даде повече яснота за здравословното си състояние. Тя позира в градина.

 

"През последните няколко месеца бях поразена от всички мили съобщения, изпълнени с подкрепа и насърчение. Това наистина има огромно значение за мен и Уилям, и ни помогна да преодолеем някои от най-трудните моменти. Имам добър напредък, но както всеки, който преминава през химиотерапия, знае, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувстваш слаб, уморен и трябва да се отдадеш на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да се възползваш максимално от това, че се чувстваш добре. Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, в които се чувствам достатъчно добре, за мен е радост да се занимавам с училищния живот, да отделям лично време за нещата, които ме зареждат с енергия и позитивизъм, както и да започна да върша малко работа от вкъщи... Уча се как да бъда търпелива, особено по отношение на несигурността. Приемам всеки ден, какъвто дойде, слушам тялото си и си позволявам да отделя толкова необходимото време за лечение.", написа принцесата на Уелс.

 

В средата на януари бе разкрито, че Кейт Мидълтън е претърпяла планирана коремна операция. Беше съобщено, че тя ще стои в болница 2 седмици, а после ще се възстановява вкъщи.

 

Отначало се смятало, че не става дума за онкологично заболяване. Но тестове след операцията показали, че ракът е налице.

 

През март Кейт призна, че е болна от рак и преминава превантивна химиотерапия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия