Най-чаровните футболни половинки на Евро 2024

Ето кои дами ще красят стадионите

2024-06-14 15:00:00
Най-чаровните футболни половинки на Евро 2024
Снимка: Getty Images

От днес Европа е футбол. Европейското първенство по футбол стартира тази вечер с мача Германия - Шотландия. Емоциите взимат връх, страстите са нажежени до краен предел и всички за развълнувани за предстоящите двубои. А кои дами ще подкрепят своите любими мъже от трибуните и ще красят стадионите? Вижте най-ослепителните футболни половинки на Евро 2024.

 


Леонита Лекай

 

Тя е съпруга на швейцарския полузащитник Гранит Джака. Двамата са женени от 2017 г. и Леонита често подкрепя любимия си на трибуните, когато има големи първенства. Красавицата е родена в Албания, като е отгледана в Прищина, Косово. Сега тя работи като модел, но има бакалавърска степен по Английски език от университет в Берлин. Леонита е на 32 г. С Гранит Джака имат 2 дъщери, родени съответно през 2019 г. и 2021 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Granit Xhaka (@granitxhaka)

 

Алис Кампело

 

Русокосата красавица е жена на нападателя на Испания - Алваро Мората. Двамата са женени от 2017 г. Алис е на 29 г. и е родена в Италия. Тя се занимава с мода, като има собствена марка чанти. С Мората имат трима сина - близнаци Алесандро и Леонардо на 6 г., както и Едоардо, който скоро ще стане на на 4 г. Двойката се сдоби и с момиченце Белла - през януари 2023 г. Кампело много бързо влезе във форма след ражданията и постоянно омайва феновете с перфектната си фигура на снимки в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alice Campello Morata (@alicecampello)

 

София Вебер

 

Футболистът на Арсенал и Германия, Кай Хаверц, също може да се похвали с много привлекателна дама. Неговата приятелка се казва София Вебер. Двамата все още не са сключили брак. София е модел и инфлуенсър от Германия. Тя е на 25 г. Звездата често подкрепя любимия си на мачове и показва това чрез публикации в Instagram. Кай и София са заедно от 2018 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sophia Weber (@sophiaaemelia)

 

Джорджи Бел

 

Определено тя не е типичната футболна съпруга. Джорджи Бел е годеницата на футболиста на Шотландия и Борнемут - Райън Кристи. Тя е на 29 г. Двамата са заедно от 2019 г., а в началото на 2022 г. се сгодиха. Те станаха родители за първи път през юни 2023 г., като Джорджи дари Райън с момче, което носи името Лео. Шотландката Бел е наистина лъчезарна, хубавица, със завидна фигура, но и е човек на изкуството, а не модел, певица или инфлуенсър. Тя е художник и има собствено арт студио. Русокосата красавица е завършила Практика на съвременното изкуство в университета в Абърдийн, Шотландия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от GEORGIE BELL (@natgeobell)

 

Сабрина Квист Йенсен

 

На миналото европейско първенство тя преживя истински кошмар, когато любимият ѝ Кристиан Ериксен получи сърдечен арест на терена и първият мач на Дания в турнира трябваше да бъде прекъснат. Сега Крис е добре и отново ще радва феновете с играта си. Двамата със Сабрина стоят далеч от светлините на прожекторите и не говорят много за връзката си. Знае се, че са заедно от 2012 г. Русокосата красавица е родена през 1994 г. в Дания. Тя е учила за фризьор, а има и модна марка. През 2018 г. се ражда синът на Сабрина и Ериксен - Алфред, а през 2020 г. дъщеря им, чието име все още не е разкрито.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия