Виктория Бекъм не иска да пее със Spice Girls за 30-ата годишнина на групата

Ето какво заяви тя

2024-07-22 16:30:00
Виктория Бекъм не иска да пее със Spice Girls за 30-ата годишнина на групата
Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм сподели, че няма да се събира с другите момичета от Spice Girls за турне или дори изпълнение по повод годишнината на момичешката група.

 

Spice Girls бяха създадени през 1994 г., което означава, че през тази година те празнуват 30-ата си годишнина.

 

Скоро Мел Би каза, че и петте момичета (тя, Виктория, Мел Си, Гери Хорнър и Ема Бънтън) ще се съберат за нещо специално, за да отбележат повода.

 

Но Пош Спайс попари надеждите на феновете.

 

Тя каза, че повече няма да пее с групата, но би се радвала с момичетата да се съберат и да празнуват по друг начин - вечеря, обяд или нещо такова.

 

"Наистина имаме групов чат. Говоря с всички момичета. Ще бъде прекрасно за нас да направим нещо, за да отпразнуваме 30-ата си годишнина, вечеря или обяд, и да се отдадем на спомени. Но, да, няма да бъде повече от това", коментира Вики пред "Radio France".

 

Дизайнерката сподели още, че е горда от успехите на групата.

 

"Толкова съм горда от това, което постигнах със Spice Girls, но засега, за мен, всичко е свързано с това да овластявам хората чрез модата и красотата. Има много слухове за турнета и изпълнения, но това няма да се случи. Но бих желала да празнувам с момичетата по друг начин, просто аз и те", посочи още звездата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия