Виктория съсипана заради раздялата на Ромео и Миа Регън

Ето какво се твърди

2024-02-29 12:00:00
Виктория съсипана заради раздялата на Ромео и Миа Регън
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм е съсипана от раздялата на сина си Ромео с приятелката му Миа Регън.

 

Двамата започнаха връзката си през май 2019 г. и бяха заедно почти 5 години, но преди дни обявиха в профилите си в Instagram, че се разделят.

 

Младият футболист и моделката казаха, че продължават да се обичат и остават приятели.

 

Смята се, че Виктория е идол на Миа и двете дами много се разбирали. Те дори си съструдничили за модни дизайни.

 

"Всички в семейството обичат Миа, но тя и Ромео просто се отдалечиха. Това беше тяхната първа истинска любов и понякога е трудно да приемеш, когато това приключи. Миа има собствената си кариера и работи здраво, проправя си своя път. Тя лети из света много, заради моделството, а Ромео има футбола и семейството си тук. Те се обожават един друг, но осъзнаха, че достигнаха до края на пътя си. Емоционално е и за двете семейства, тъй като семейството на Миа също обича Ромео - той е сладко, мило дете. И Миа винаги се е разбирала наистина добре с Виктория и това продължава да е така. Тя е помогала за промотирането на модния бранд на Виктория и тя винаги ще е добре дошла в семейния дом. Ромео и Миа се разделиха миналата година, но този път е завинаги", коментира източник на "The Sun".

 

Казва се, че Пош Спайс е голям фен на Миа Реъгн и се надявала Ромео да се ожени за нея.

 

"Виктория беше огромен фен на Миа и се надяваше, че двойката може да сключи брак. Известно беше, че тя иска да създаде голямо, звездно семейство, като това на Кардашян. Това изглежда не е вероятно - поне засега. Тя не може да контролира какво става с децата ѝ - колкото и да ѝ се иска", посочва източник. 

 

Виктория и Дейвид Бекъм имат още син Бруклин на 25 г., който се ожени за актрисата Никола Пелц, син Круз на 19 г. и дъщеря Харпър на 12 г.

 

Ромео и Миа са на 21 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия