Ели Голдинг и Каспър Джоплинг потвърдиха за раздялата

Ето какво казаха

2024-02-27 16:30:00
Ели Голдинг и Каспър Джоплинг потвърдиха за раздялата
Снимка: БГНЕС

Ели Голдинг и Каспър Джоплинг потвърдиха, че са се разделили преди известно време.

 

37-годишната певица направи разкритието в профила си в Instagram.

 

"С оглед на скорошните истории, чувствам, че не ми бе оставен друг избор, но да ви кажа, че Каспър и аз тайно се разделихме преди известно време. Ние оставаме най-близки приятели и успешно си помагаме в родителските грижи, като синът ни остава най-важен за нас. Ние сме отдадени на това да защитаваме личното пространство на семейството ни и предварително благодарим на хората, че уважават нашите желания - ние няма да коментираме повече. Благодаря ви", написа Ели.

 

Каспър сподели подобно съобщение в профила си.

 

"Ели и аз взехме решението да се разделим преди известно време. Нашите най-близки роднини и близките ни приятели знаят това от известно време - иначе, ние решаваме да правим каквото можем, за да запазим това в личното ни пространство. Ели и аз оставаме най-близки приятели, най-важно - помагаме си в родителските грижи за най-доброто дете на света, Артур. Това е последното нещо, което искам да кажа относно това - и моля ви да уважавате моето лично пространство и това на Ели. Благодаря много", написа той.

 

Само преди дни изпълнителката беше заснета да се целува и прегръща със сърф инструктор в Коста Рика. Той се казва Армандо Перес.

 

Голдинг се омъжи за Каспър Джоплинг през август 2019 г. През април 2021 г. се роди синът им Артур.

 

През юни миналата година стана ясно, че певицата и арт дилърът си дават почивка, тъй като отношенията им са обтегнати.

 

През септември излезе информация, че Ели и Каспър си дават още един шанс, но явно после са приключили окончателно с любовните си отношения.

 

Двамата започнаха връзката си през 2017 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия