Машин Гън Кели изуми с нова татуировка

Направил я за Меган Фокс

2024-02-23 12:00:00
Машин Гън Кели изуми с нова татуировка
Снимка: БГНЕС

Преди дни Машин Гън Кели шокира феновете с новата си татуировка.

 

Той качи снимки в профила си в Instagram, на които се вижда, че ръцете му, раменете му, гърдите му са покрити с черно мастило.

 

33-годишният певец разкри в новата си песен "Don't Let Me Go", че татутировката е направена по време на нервен срив.

 

"Напоследък мислите ми ме изяждат жив. Лежах в леглото и си мислех, че може би омразата най-накрая ще си отиде, ако не съм жив. Иска ми се да не бях слушал, точно както ми се иска те да ме бяха разбрали веднъж. Имах срив и татуирах цялото си тяло...", пее се в песента му.

 

Източник казва, че изпълнителят е направил татуса си заради годеницата си Меган Фокс. Така той искал да ѝ покаже, че може да се промени.

 

Двамата започнаха връзката си през пролетта на 2020 г., а през януари 2022 г. се сгодиха.

 

Смята се, че звездите имат доста бурни отношения.

 

"Колсън каза на Меган, че една огромна причина, поради която е направил последната си татуировка не е само духовна причина, но той също искал тя да знае, че я е направил за нея. Той иска тя да знае, че независимо какво прави един човек със собственото си тяло, двамата споделят един с друг, и неговото тяло е нейно тяло, и той също искаше да премахне толкова много объркване от предишните си татуировки. Той иска да премахне объркването, което се озовава във връзката си от време на време и да ѝ покаже, че той може да се промени - за негово добро и за доброто на връзката", споделя източник на "Daily Mail".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от colson xx blonde don (@machinegunkelly)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия