Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл - на терапия за двойки

Ето защо

2024-02-22 16:30:00
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл - на терапия за двойки
Снимка: БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл ходят на терапия за двойки.

 

Те имат проблеми във връзката, откакто Бритни Спиърс направи някои разкрития в мемоарите си "The Woman In Me", които излязоха през октомври миналата година.

 

Но явно проблемите не са чак толкова сериозни.

 

"Нещата вървят добре между Джъстин и Джес. Тя е заета със собствените си проекти и той е там за нея. Те се подкрепят и са най-големите фенове един на друг, когато става дума за кариерите им. Те се уверяват, че поддържат добър баланс и от време на време се виждат с терапевт за проверка. Джъстин винаги кара Джесика да се смее и е страхотен съпруг. Той я боготвори", споделя източник на "ET".

 

Бритни Спиърс и Тимбърлейк бяха заедно от 1999 г. до 2002 г.

 

Бритни написа в книгата си, че е била бременна от Джъстин, но е направила аборт.

 

Изпълнителят не бил доволен от това, той смятал, че е прекалено млад, за да бъде баща. Спиърс пък не мислила, че това е трагедия.

 

"Беше изненада, но за мен не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм очаквала ние да имаме семейство един ден. Това щеше да е много по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин определено не беше щастлив от бременността. Той каза, че ние не сме готови да имаме бебе в животите си, че ние сме прекалено млади", пише изпълнителката.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия