Тимбърлейк се подигра на извинението на Бритни Спиърс?

Ето какво каза той на свой концерт

2024-02-05 13:30:00
Тимбърлейк се подигра на извинението на Бритни Спиърс?
Снимка: Getty Images

Драмите между Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк продължават.

 

През октомври певицата издаде мемоарите "The Woman in Me".

 

Там тя направи много разкрития за връзката си с певеца. Двамата бяха заедно от 1999 г. до 2002 г.

 

Бритни написа, че е била бременна от Джъстин, но е направила аборт.

 

Изпълнителят не бил доволен от това, той смятал, че е прекалено млад, за да бъде баща. Спиърс пък не мислила, че това е трагедия.

 

"Беше изненада, но за мен не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм очаквала ние да имаме семейство един ден. Това щеше да е много по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин определено не беше щастлив от бременността. Той каза, че ние не сме готови да имаме бебе в животите си, че ние сме прекалено млади", пише изпълнителката.

 

През миналата седмица певицата се извини за някои от нещата, които е написала в мемоарите си. И сподели, че много харесва новата песен на Джъстин Тимбърлейк.

 

"Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някой от хората, за които искрено ме е грижа, дълбоко съжалявам... Също, аз просто исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish". Тооолкова е добра и как всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, аз се смея толкова?", написа Спиърс в Instagram, като публикува клип на Тимбърлейк и Джими Фалън от предаването "The Tonight Show".

 

Тимбърлейк сякаш отвърна на Бритни, но това не се хареса на феновете ѝ.

 

По време на свой концерт през миналата седмица в Ню Йорк Сити, певецът каза: "Искам да използвам тази възможност да се извиня на абсолютно никого".

 

После той започва да пее песента си "Cry Me a River".

 

Твърди се, че тази песен е била вдъхновена от това, че Спиърс му е изневерявала по време на връзката им. 

 

Явно изпълнителят не позволява на феновете на бившата си Бритни Спиърс да развалят настроението му.

 

"Джъстин не позволява феновете на Бритни да му развалят настроението. Той вярва, че музиката му и изпълненията му ще говорят сами за себе си и чака с нетърпение да се свърже с неговите фенове от сцената отново", посочва източник на "Us Weekly".

 

Друг източник казва, че Тимбърлейк е развълнуван от правенето на нова музика и не позволява на негативността да му пречи.

 

"Той е толкова развълнуван да прави музика отново и да прави това, което обича. Той се увери, че всичко е перфектно, преди да тийзне новия албум", споделя другият източник на "Us Weekly".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия