Марго Роби коментира номинациите за "Оскар"

Тя се чувства благословена

2024-02-05 12:00:00
Марго Роби коментира номинациите за
Снимка: Getty Images

Марго Роби наруши мълчанието си за номинациите за наградите "Оскар".

 

Много фенове и колеги на актрисата от филма "Барби", в който тя е в главната роля, останаха учудени, че Марго не е получила номинация за най-добра актриса в главна роля.

 

Освен това, Грета Гъруиг не получи номинация за най-добър режисьор за същия филм.

 

Райън Гослинг, който влезе в ролята на Кен, пък получи номинация за най-добра поддържаща мъжка роля.

 

А Америка Ферера, която изигра Глория в "Барби", беше номинирана за най-добра поддържаща женска роля. 

 

Сега Марго Роби каза, че се чувства благословена, но смята, че Грета Гъруиг е трябвало да бъде номинирана за най-добър режисьор.

 

"Няма начин да се чувстваш тъжен, когато знаеш, че си толкова благословен. Очевидно, аз мисля, че Грена трябваше да бъде номинирана като режисьор, защото това, което тя направи, е нещо, което се случва веднъж в кариерата, веднъж в живота... Но беше невероятна година за всички филми", сподели звездата в дискусионен панел на "SAG-AFTRA", предават от "Female First".

 

В края на януари Райън Гослинг също каза, че е разочарован, че Грета Гъруиг и Марго Роби не са номинирани за "Оскар" в съответните си категории.

 

"За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите колеги, заедно с толкова забележителни артисти, в година на толкова много страхотни филми. И никога не съм си мислил, че ще кажа това, но също така съм невероятно горд и е чест, че е за изобразяването на пластмасова кукла на име Кен. Но няма Кен без Барби, и няма филма "Барби" без Грета Гъруиг и Марго Роби - двамата човека, които носят най-голяма отговорност за този филм, създаващ история и световноизвестен. Никакво признание за никого от филма не би било възможно без техните талант, упоритост и гений. Да кажа, че съм разочарован, че те не са номинирани в съответните си категории, ще е сдържано изказване. Въпреки трудностите, с нищо повече от няколко бездушни, оскъдно облечени кукли, те ни накараха да се смеем, разбиха сърцата ни, развиха културата и създадоха история. Тяхната работа трябва да бъде призната заедно с другите, които са много заслужили това, че са номинирани", коментира актьорът в изявление, предават от "People".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия