Кендъл Дженър и Бед Бъни - отново заедно

Никой не е изненадан

2024-01-29 12:00:00
Кендъл Дженър и Бед Бъни - отново заедно
Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър и Бед Бъни отново са заедно!

 

От "Us Weekly" съобщават, че моделката и рапърът пак се виждат след раздялата си и никой от приятелския им кръг не е изненадан от това.

 

"Приятелите на Кендъл не са изненадани или нещо такова, че тя отново се вижда с Бед Бъни. Те прецениха, че това ще се случи, защото тя има навик да се връща при бившите си. Не е типът ситуация, в която те изцяло са отново заедно, но те излизаха заедно няколко пъти, откакто скъсаха през миналия месец.", споделя източник на "Us Weekly".

 

Приятелите на манекенката я подкрепят.

 

"В края на краищата, ако тя е щастлива, тогава, разбира се, че те подкрепят нея и това с кого решава да се среща. Те все още не са убедени, че той е единственият за нея, но, ако той се отнася с нея добре, тогава те са ОК с това.", коментира още източникът.

 

За връзката между Кендъл и Бени се разбра през февруари 2023 г.

 

През ноември се появиха слухове, че са се разделили. През декември това бе потвърдено от източник.

 

"Кендъл и Бед Бъни се занимават със собствените си неща напоследък и нещата бавно започнаха да се провалят между тях. И двамата знаеха, когато се впускаха в това, че това вероятно няма да е връзка, която да продължи завинаги и това беше взаимно разбрано още от самото начало. Те имат луди и заети графици и знаят, че все още са млади, и имат още много какво да изживеят индивидуално, преди да се задомят", сподели тогава източник на "ETOnline".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия