Райън Гослинг - разочарован от номинациите за "Оскар"

Eто защо

2024-01-25 10:30:00
Райън Гослинг - разочарован от номинациите за
Снимка: Getty Images

Райън Гослинг е разочарован от това, че колежката му от "Барби" Марго Роби не е получила номинация за "Оскар" за най-добра актриса в главна роля, както и от това, че Грета Гъруиг не е получила номинация за най-добър режисьор за същия филм.

 

Самият Райън бе номиниран за "Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля. Той изигра Кен във филма за Барби.

 

Америка Ферера, която влезе в ролята на Глория в "Барби", пък получи номинация за най-добра поддържаща женска роля.

 

43-годишният Гослинг сподели, че за него е изключителна чест, че е получил номинация за най-добър актьор в поддържаща роля.

 

"За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите колеги, заедно с толкова забележителни артисти, в година на толкова много страхотни филми. И никога не съм си мислил, че ще кажа това, но също така съм невероятно горд и е чест, че е за изобразяването на пластмасова кукла на име Кен. Но няма Кен без Барби, и няма филма "Барби" без Грета Гъруиг и Марго Роби - двамата човека, които носят най-голяма отговорност за този филм, създаващ история и световноизвестен. Никакво признание за никого от филма не би било възможно без техните талант, упоритост и гений. Да кажа, че съм разочарован, че те не са номинирани в съответните си категории, ще е сдържано изказване. Въпреки трудностите, с нищо повече от няколко бездушни, оскъдно облечени кукли, те ни накараха да се смеем, разбиха сърцата ни, развиха културата и създадоха история. Тяхната работа трябва да бъде призната заедно с другите, които са много заслужили това, че са номинирани", коментира актьорът в изявление, предават от "People".

 

Филмът за Барби излезе по кината през юли 2023 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия