Семействата на Тимъти Шаламе и Кайли Дженър виждат потенциал във връзката им

Ето какво бе разкрито

2024-01-25 12:00:00
Семействата на Тимъти Шаламе и Кайли Дженър виждат потенциал във връзката им
Снимка: БГНЕС

Връзката между Тимъти Шаламе и Кайли Дженър вече става по-сериозна - двамата не само се забавляват заедно.

 

Скоро риалити звездата и актьорът се появиха заедно на наградите "Златен глобус" в Бевърли Хилс и дори се появи клип, на който се вижда как се целуват.

 

Според източник на "People", двамата може да изглеждат като противоположности, но има много неща, чрез които се свързват. 

 

"И двамата са истински един с друг и нещата са лесни и забавни. Тимъти напомня на Кайли да живее по наистина такъв начин - в настоящето, и тя наистина харесва това в него. И двамата се подтикват един друг да бъдат по-добри хора, и това е нещо постоянно в тяхната връзка. Те са супер сериозни и много участващи в ежедневния живот на другия, семействата и на двете страни са включени", разказва още източникът.

 

Той разкрива още, че майката на Кайли, Крис Дженър, и полусестра ѝ, Ким Кардашян, много подкрепят връзката и виждат доста потенциал в нея. 

 

"Неговото семейство също вижда колко щастлив го прави тя. Те определено са преминали етапа на "просто забавлението" във връзката. Всеки, и от двете страни, определено вижда потенциал за нещо истинско тук. Те обичат вечери вкъщи и нощи със семействата и близките приятели", обяснява източникът. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия