Звездните бебета на 2023 г.

Ето кои световни звезди се сдобиха с бебче

2023-12-29 16:30:00
Звездните бебета на 2023 г.
Снимка: Getty Images

2023 година беше много щастлива за част от световните знаменитости. Те получиха най-големият дар и се сдобиха с бебе през изминалата година. Кои са звездните бебета по света през 2023 г.? Вижте тук.

 


Парис Хилтън и Картър Реум - момче и момиче

 

Богатата наследница и предприемачът станаха родители за първи път през януари. Тогава им се роди син Феникс. През ноември Парис изненада феновете, като разкри, че с Картър вече имат и дъщеря Лондон. И двете деца са износени от сурогатни майки. Реум и Хилтън са заедно от 2019 г., а през ноември 2021 г. сключиха брак.

 

Кортни Кардашян и Травис Баркър - момче

 

В началото на ноември риалити звездата и барабанистът на Blink-182 се сдобиха с момченце, което носи името Роки. Звездите са заедно от края на 2020 г., а през май 2022 г. сключиха брак. Кортни има 13-годишен син Мейсън, 11-годишна дъщеря Пенелопе и 8-годишен син Рейн от бившия си Скот Дисик. Травис пък има син Ландън на 20 г. и дъщеря Алабама на 17 г. от бившата си Шана Моуклър.

 

Бехати Принслу и Адам Лавин - момче

 

Моделката и вокалистът на Maroon 5 станаха родители за трети път през януари. Третото им бебе е момче. Двамата имат и две дъщери - Дъсти на 7 г. и Джио на 5 г. Адам и Бехати сключиха брак през 2014 г.

 

Риана и A$AP Rocky - момче

 

Певицата и рапърът станаха родители за втори път през август. Риана роди момче, което носи името Риот Роуз. Тя и A$AP Rocky имат и син RZA, който се роди през май 2022 г. Звездите са заедно от 2020 г. Скоро Риана разкри, че иска да има и дъщеря.

 

Серина Уилямс и Алексис Оханян - момиче

 

Тенисистката стана майка за втори път през август. Тя дари съпруга си Алексис с момиче, което носи името Адира Ривър. Двамата имат и дъщеря Олимпия на 6 г. Серина и Оханян са заедно от 2015 г. Те сключиха брак през 2017 г. 

 

Чад Майкъл Мъри и Сара Роумър - момиче

 

Актьорът и съпругата му станаха родители за трети път през август. Те се сдобиха с момиче. Актрисата и Чад имат син на 8 г. и дъщеря на 6 г., но никога не са обявявали имената им публично. Звездите са заедно от 2014 г., а през 2015 г. сключиха брак. 

 

Карли Клос и Джошуа Къшнър - момче

 

Моделката и съпругът ѝ се сдобиха с момченце през юли. Това е второто им дете заедно. То се казва Илайджа Джуд. Карли и Джошуа имат и момче, което се роди през март 2021 г. Звездите сключиха брак през октомври 2018 г. 

 

Линдзи Лоън и Бадър Шамас - момче

 

Актрисата дари съпруга си с момче през юли. Бебето носи името Луай. Това е първото дете на Линдзи. Тя и Бадър сключиха брак през април 2022 г. През ноември 2021 г. стана ясно, че звездите са се сгодили.

 

Меган Трейнър и Дарил Сабара - момче

 

Певицата и актьорът станаха родители за втори път през юли. Момченцето им се казва Бари Брус. Двамата имат и син Райли, който е на 2 г. Меган и Дарил са заедно от 2016 г., а в края на 2018 г. сключиха брак.

 

Даниел Радклиф и Ерин Дарк - момче

 

Актьорът и актрисата станаха родители за първи път през април. Бебето е момче. Даниел и Ерин се показаха за първи път като двойка през 2013 г.

 

Роуз Лесли и Кит Харингтън - момиче

 

През юли се разбра, че актрисата и актьорът са станали родители за втори път. Бебето е момиче, но не се знае какво име носи то. През февруари 2021 г. двамата се сдобиха с първото си дете, което е момче. Кит и Роуз са заедно от 2011 г., а през юни 2018 г. сключиха брак в Шотландия.

 

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд - момче

 

Актьорът и актрисата станаха родители за втори път през юни. Бебето е момче. Ники и Иън имат и дъщеря Боди, която вече е на 6 г. Двамата сключиха брак през 2015 г.

 

Наоми Кембъл - момче

 

53-годишната моделка стана майка за втори път през юни. Тя се е сдобила със син. Звездата има и дъщеря, която се роди през май 2021 г. Много хора мислеха, че децата са осиновени или износени от сурогатни майки, но Наоми отрече това.

 

Криси Тейгън и Джон Леджънд - момче и момиче

 

През юни певецът и моделката разкриха, че са станали родители за четвърти път. Тогава те се сдобиха със син Рен, износен от сурогатна майка. През януари пък Криси роди момиченце Ести. То бе заченато инвитро. Звездите имат още 7-годишна дъщеря Луна и 5-годишен син Майлс. Те също са заченати инвитро.

 

Джеси Джей и Чанан Колман - момче

 

Певицата стана майка за първи път през май и дари баскетболиста със син. Момчето носи името Скай Сафир Корниш Колман. Джеси загуби бебе през ноември 2021 г. Тогава тя беше планирала да отглежда бебето сама.

 

Кейли Куоко и Том Пелфри - момиче

 

Актрисата стана майка за първи път в края на март. Тя дари актьора с момиче, което носи името Матилда Кармин Ричи Пелфри. Кейли и Том са заедно от май 2022 г.

 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс - момиче

 

През февруари стана ясно, че актрисата и актьорът са станали родители за четвърти път. Бебето е момиче. Все още не се знае какво име носи то. Райън и Блейк имат още 3 дъщери - Джеймс на 8 г., Инес на 6 г. и Бети на 3 г. Двамата са женени от 2012 г.

 

Ашли Олсън и Луис Айснър - момче

 

Актрисата е родила тайно през май, но се разбра, че е станала майка за първи път чак през август. Близначката на Мери-Кейт е дарила художника Луис с момче, което носи името Ото. Ашли и мъжът сключиха брак през декември 2022 г. Те са заедно от 2017 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия