Новите звездни двойки на 2023 г.

Вижте кои звезди намериха любовта

2023-12-29 10:30:00
Новите звездни двойки на 2023 г.
Снимка: Getty Images

2023 година е към своя край, но тя донесе ново начало за някои знаменитости. Те намериха нова любов и сега са много щастливи. Кои са новите звездни двойки на 2023 г.? Ето отговорите на "Elite Daily".

 


Хари Стайлс и Тейлър Ръсел

 

През юни двамата бяха забелязани да се държат за ръце. През юли те бяха на почивка във Виена. През август пък певецът бе на пиеса на актрисата. Източници твърдят, че Хари е много влюбен в Тейлър. "Хари е много влюбен в Тейлър и обича да прекарва с нея колкото се може повече време, въпреки техните заети графици, те създават време един за друг, колкото се може по-често. Въпреки че и двамата са заети с кариерите си, те се подкрепят един друг всеки път, когато могат. Нещата са много сериозни и Хари определено вижда бъдеще с Тейлър", сподели източник на "Us Weekly".

 

Пийт Дейвидсън и Маделин Клайн

 

През август стана ясно, че комикът се е разделил с Чейс Суи Уондърс, с която бяха заедно от декември 2022 г. През септември се разбра, че Пийт вече е с Маделин. "Пийт и Маделин се срещат. Те прекараха заедно нощ в хотел Бевърли Хилс и после закусваха заедно там на следващата сутрин. Те бяха наистина въздържани и обикновени, носиха бейзболни шапки", разкри източник на "Us Weekly".

 

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

 

Те определено шокираха феновете. За връзката между риалити звездата и актьорът се разбра през април. Твърди се, че Кайли е много щастлива с Тимъти. "Той много подкрепя нейната кариера и тя неговата. И двамата опитват да присъстват на важни събитие за другия. Той е много добър за Кайли. Откакто се среща с него, тя изглежда много доволна, спокойна и фокусирана. Нейното семейство го обича", коментира източник на "People". Дженър има 2 деца от бившия си Травис Скот - дъщеря Сторми, която се роди през февруари 2018 г. и син Еър, който се роди през февруари 2022 г.

 

Тейлър Суифт и Травис Келси

 

Връзката между звездите определено се развива бързо. Те започнаха отношенията си през юли 2023 г., а от септември певицата редовно ходи на мачове на отбора на американския футболист - "Чийфс". Той пък посещава концерти на Тейлър. През ноември и декември дори имаше слухове, че двамата скоро ще се сгодят. 

 

Ариана Гранде и Итън Слейтър

 

През юли стана ясно, че певицата се развежда с брокера на луксозни имоти Далтън Гомес. Двамата бяха заедно 3 години и половина, като през май 2021 г. сключиха брак. Ариана веднага започна връзка с комика Итън Слейтър, с когото се запознаха покрай снимките на филма, в който участват заедно - "Wicked". Твърди се, че изпълнителката и Итън дори вече живеят заедно. 

 

Селена Гомес и Бени Бланко

 

Селена шокира всички, когато през декември потвърди в Instagram, че има връзка с продуцента. После стана ясно, че двамата са заедно от 6 месеца. Певицата вече няколко пъти качи снимки с Бени в профила си. "Селена не се е чувствала толкова щастлива с някого, с когото се е срещала, от наистина дълго време. Селена и Бени наистина са влюбени и въпреки че тя не е показвала повечето хора, с които се е срещала, с Бени, тя нямаше търпение да разкрие, че са заедно. Семейството на Селена абсолютно одобрява връзката и те са развълнувани да я видят толкова щастлива и влюбена", коментира източник на "Us Weekly".

 

Джиджи Хадид и Брадли Купър

 

За връзката им се разбра през октомври, но те не са я коментирали публично. "Дъщеря ѝ винаги ще е на първо място. Тя обича това, че Брадли е баща, защото той разбира това. Тя го намира по-зрял, в сравнение с момчетата, с които се е срещала в миналото. Те продължават да прекарват много време заедно. Те имат срещи за вечеря по няколко пъти в седмицата. Това я прави щастлива", коментира източник на "People". Джиджи има 3-годишна дъщеря Кай от бившия си Зейн Малик. Двамата се разделиха окончателно през октомври 2021 г. Брадли Купър пък има 6-годишна дъщеря Леа от бившата си Ирина Шейк. Двамата бяха заедно от 2015 г. до 2019 г.

 

Софи Търнър и Перегрин Пиърсън

 

Софи Търнър и Джо Джонас изненадващо обявиха, че се развеждат през септември 2023 г. Двамата сключиха брак през май 2019 г. и имат дъщеря Уила на 3 г. и дъщеря Делфин на 1 г. Актрисата бързо си намери ново гадже. В края на октомври тя бе забелязана да се целува с британския аристократ Перегрин Пиърсън. "Софи небрежно се срещаше с няколко души, откакто се раздели с Джо. На нея изглежда наистина ѝ харесва да прекарва време с Пери", коментира източник на "Us Weekly".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия