Травис Келси и Тейлър Суифт с общи планове за празниците

Ето какво се твърди

2023-12-07 16:30:00
Травис Келси и Тейлър Суифт с общи планове за празниците
Снимка: БГНЕС

Връзката между Тейлър Суифт и Травис Келси се развива доста бързо.

 

През юли американският футболист започна да ухажва певицата, а през септември тя за първи път се появи на мач на отбора му - "Чийфс". Тогава официално се разбра, че звездите са двойка.

 

Изпълнителката редовно посещава мачовете, а скоро футболистът пък се появи на концерт на Тейлър с Аржентина.

 

Сега източници признават, че връзката действително бързо е станала сериозна, а това било изненада дори за певицата и футболиста.

 

Двамата чувствали отношенията си като много специални.

 

"Той е джентълмен. Той е много фокусиран над кариерата си. Той има страхотна връзка със семейството си. Той има невероятна енергия и невероятен подход към живота. Всичко се усеща като много специално", обяснява източник на "People".

 

"Нито един от двамата не очакваше нещата да се развият толкова бързо, но те са неразделни, откакто се свързаха за първи път. Те се виждат колкото се може повече по време на този зает сезон. Когато те не са заедно, те постоянно си говорят по FaceTime и си пишат. Приятелите около тях мислят, че това е много сладко и че те много си подхождат. Тейлър много се забавлява със съпругите и приятелките от футболната лига", обяснява източник на "The Messenger".

 

Друг източник на изданието казва, че Суифт и Келси планират да прекарат коледните празници заедно и с неговото, и с нейното семейство.

 

Това показва колко сериозни са станали отношенията им.

 

"Те се надяват, че те ще отделят време един за друг по празниците през декември... Травис и Тейлър имат планове за декември - да бъдат със семействата един на друг за празниците", коментира източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия