Създателите на "Приятели": Матю Пери изглеждаше щастлив преди смъртта си

Ето какво казаха те

2023-11-07 13:30:00
Създателите на
Снимка: БГНЕС

Матю Пери изглеждал щастлив и весел 2 седмици преди смъртта си.

 

Актьорът си отиде от този свят на 54-годишна възраст.

 

Той бе намерен мъртъв в джакузито си в дома си в Лос Анджелис миналата събота (28 октомври).

 

Сега създателите на емблематичния сериал "Приятели", в който Матю изигра Чандлър, проговориха за смъртта му.

 

Марта Кауфман и Дейвид Крейн говорили с актьора по-рано през октомври и им се сторило, че той е в наистина добро състояние.

 

"Беше страхотно. Той беше щастлив и весел. Той не изглеждаше обременен от нещо. Той беше в наистина добро състояние, затова това ни се струва толкова нечестно", коментира Марта в предаването "Today".

 

Преди дни Кауфман и Крейн излязоха с общо изявление за загубата на Пери.

 

"Ние сме шокирани и дълбоко, дълбоко натъжени от смъртта на нашия обичан приятел Матю. Все още ни се струва невъзможно. Всичко, което можем да кажем, е, че се чувстваме благословени, че той беше част от нашите животи. Той беше брилянтен талант. Клише е да се каже, че актьорът прави ролята си своя, но в случая на Матю няма по-верни думи. От деня, в който за първи път го чухме да се превъплъщава в ролята на Чандлър Бинг, за нас нямаше друга опция. Ние винаги ще ценим радостта, светлината, ослепителната интелигентност, която той носеше във всеки момент - не само в работата си, но и в живота. Той винаги беше най-забавният човек в стаята. Още повече, той беше най-милият, с даряващо и безкористно сърце. Изпращаме цялата си любов на семейството му и приятелите. Това наистина е епизодът, в който сърцата ни са разбити.", споделиха те пред "People".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия