Софи Търнър завежда дело срещу Джо Джонас

Ето защо

2023-09-26 10:30:00
Софи Търнър завежда дело срещу Джо Джонас
Снимка: БГНЕС

Нови проблеми застигнаха Софи Търнър и Джо Джонас.

 

Преди дни се разбра, че актрисата завежда дело срещу певеца, тъй като той отказва да пусне двете им дъщери с нея във Великобритания и е задържал паспортите им, пишат от "People".

 

Софи и Джо започнаха връзката си през 2016 г., а през май 2019 г. сключиха брак.

 

Дъщеря им Уила се роди през юли 2020 г., а другата им дъщеря се роди през юли 2022 г.

 

В началото на септември тази година стана ясно, че двамата ще се развеждат.

 

Сега актрисата твърди, че в края на 2022 г. с Джо са се разбрали Англия да бъде техния семеен дом. Те живеели там през пролетта на 2023 г., докато Търнър снимала там минисериала "Joan". 

 

Певецът трябвало да замине на турне в САЩ с групата си Jonas Brothers и уговорката била децата да останат с баща си в Америка, докато снимките на сериала не завършат.

 

След това Софи трябвало да вземе децата и да се върне с тях в Англия.

 

"Бащата държи паспортите на децата. Той отказва да върне паспортите на майката и отказва да изпрати децата вкъщи в Англия с майката.", твърди се в документите.

 

Търнър казва още, че разбрала за развода от медиите и че разпадът на връзката им бил неочакван за нея - случил се след кавга с Джонас на 15-и август.

 

Изпълнителят отрече всичко това. Според него, съдът във Флорида е издал заповед за забрана на преместването на децата, докато трае бракоразводното дело.

 

"След множество разговори със Софи, Джо даде начало на процедура по развод във Флорида, тъй като Флорида има подходящата за случая юрисдикция. Софи беше наясно, че Джо ще подаде документи за развод. Съдът на Флорида вече е издал заповед, която ограничава преместването на двете деца и се отнася и за двамата родители", се казва в изявлението на Джо, пишат от "TMZ".

 

Певецът посочва, че се надява, че ако Софи се премести да живее в Англия за постоянно, ще се уреди децата да живеят и в САЩ, и в Англия, така че да могат да бъдат отглеждани и от майката, и от бащата.

 

"Децата бяха родени в САЩ и са прекарали по-голямата част от животите си в САЩ. Те са американски граждани", казва се в изявлението.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия