Приятелите на Уилям се подиграват на Хари

Ето защо

2023-05-23 12:00:00
Приятелите на Уилям се подиграват на Хари
Снимка: БГНЕС

Приятелите на принц Уилям се подиграват на принц Хари.

 

Те смятат, че Хари е реагирал "истерично" на случая с преследването от папараците.

 

Припомняме, че принцът и Меган Маркъл присъстваха на гала вечер на "Ms. Foundation For Women" в Ню Йорк във вторник вечерта миналата седмица. Хари, Меган и майката на Маркъл - Дория Рагланд били заедно в кола, след като си тръгнали от събитието.


"Това безмилостно преследване, което продължи над 2 часа, довеве до няколко избегнати на косъм сблъсъци с други шофьори на пътя, пешеходци и двама полицаи от нюйоркската полиция. Да бъдеш публична фигура идва с високо ниво на публичен интерес, но не трябва да е с цената на безопасността на някого. Разпространението на тези снимки, имайки предвид начина, по който са добити, окуражава много натрапчива практика, която е опасна за всички включени", гласи официално съобщение на говорителя на Меган и Хари.


"Приятели на британското кралско семейство се подиграват в акаунта на принц Хари и Меган Маркъл", споделя източник на "Daily Beast".

 

Питат приятелите на принц Уилям дали Кейт Мидълтън и Уилям са на страната на Меган и Хари.

 

"Уилям и Катрин са се справяли с такива гадости в миналото. Всеки разбира неговия гняв срещу фотографите, но да правиш истерични изявления не помага на проблемите, особено, когато, както би казала Кралицата, спомените може да варират. Мислех, че те си тръгнаха от кралското семейство, за да водят по-тих живот. Ако светлините от светкавиците носят спомени на Хари, не разбират защо той ходи на церемонии по раздване на награди", отговаря източникът.

 

Шофьорът на таксито, в което са се возили Хари, Меган и Дория, също каза, че нещата са преувеличени и излишно се раздуват.

 

"Бяхме блокирани от камион за боклук и изведнъж дойдоха папараци и започнаха да ни снимат... Те бяха мили хора (Меган и Хари), те изглеждаха притеснени, мисля, че те са били преследвани през целия ден или нещо такова, затова бяха притеснени... Не мисля, че е вярно (че едва не е станала катастрофа), мисля, че всичко е преувеличено, така че не анализирам прекалено много това.", обясни 37-годшният Сони Сингх пред "The Washington Post".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия