Меган и Хари: Едва избегнахме катастрофа, шофьорът: Всичко е преувеличено

Ето какво се случило

2023-05-18 16:30:00
Меган и Хари: Едва избегнахме катастрофа, шофьорът: Всичко е преувеличено
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари твърдят, че автомобилът им бил преследван от папараци и едва не се стигнало до катастрофа.

 

Това се случило, след като звездите присъстваха на гала вечер на "Ms. Foundation For Women" в Ню Йорк във вторник вечерта.

 

Хари, Меган и майката на Маркъл - Дория Рагланд били заедно в кола, след като си тръгнали от събитието.

 

"Това безмилостно преследване, което продължи над 2 часа, довеве до няколко избегнати на косъм сблъсъци с други шофьори на пътя, пешеходци и двама полицаи от нюйоркската полиция. Да бъдеш публична фигура идва с високо ниво на публичен интерес, но не трябва да е с цената на безопасността на някого. Разпространението на тези снимки, имайки предвид начина, по който са добити, окуражава много натрапчива практика, която е опасна за всички включени", гласи официално съобщение на говорителя на Меган и Хари, предават от "Female First".

 

От полицейското управление в Ню Йорк съобщиха, че не е имало арести след инцидента, а няма и ранени хора.

 

"Във вторнк вечерта, 16-и май, нюйоркската полиция помогна на личния екип охрана, който пазеше на херцога и херцогинята на Съсекс. Имаше няколко фотографи, които превърнаха превозването им в предизвикателство. Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха на своята дестинация и няма докладвани сблъсъци, призовки, наранявания или арести по този случай.", гласи съобщението на полицията.

 

Шофьорът на таксито, което превозвало Меган, Хари и Дория, също проговори.

 

Той сподели, че случаят е преувеличен и излишно се раздува.

 

"Бяхме блокирани от камион за боклук и изведнъж дойдоха папараци и започнаха да ни снимат... Те бяха мили хора (Меган и Хари), те изглеждаха притеснени, мисля, че те са били преследвани през целия ден или нещо такова, затова бяха притеснени... Не мисля, че е вярно (че едва не е станала катастрофа), мисля, че всичко е преувеличено, така че не анализирам прекалено много това. Ню Йорк е най-безопасното място, на което можеш да бъдеш, нали? Има полицейски станции и полицаи на всеки ъгъл, така че няма от какво да се страхуваме", обясни 37-годшният Сони Сингх пред "The Washington Post".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия