Кайли Дженър и Тимъти Шаламе си пишат всеки ден

Ето какво се твърди

2023-04-24 10:30:00
Кайли Дженър и Тимъти Шаламе си пишат всеки ден
Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе си пишат почти всеки ден.

 

Риалити звездата наистина се наслаждава на това, че прекарва време с актьора.

 

"Кайли и Тимъти си пишат, говорят по FaceTime и общуват по някакъв начин почти всеки ден. Обменът между тях наистина е забавен и флиртаджийски, и той кара Кайли да се усмихва. Кайли определено е отворена към това да се види с Тимъти отново, но тя му позволява той да поеме инициативата. Тя се наслаждава на това да бъде ухажвана и се чувства, че колкото повече усилия полага той, толкова повече тя го харесва", коментира източник на "Us Weekly".

 

Но рилиати звездата държи Шаламе да не прави грандиозни жестове, защото е земна, въпреки че е знаменитост.

 

"В същото време тя оценява това, че той не чувства нуждата да прекалява с грандиозните жестове, просто за да я впечатли. Независимо какво може да мислят някои хора, Кайли наистина е земна и непринудена. Да хапнат такос и просто да се помотаят е перфектната среща за нея. Тя се забавлява, като опознава Тимъти по-добре", посочва още източникът.

 

Друг източник скоро каза, че между Дженър и актьорът наистина има химия. Той е по-различен от мъжете, с които Кайли е излизала.

 

"Тимъти е изключителен джентълмен и се отнася към Кайли с уважение. Той е много чаровен и я кара да се смее, а и лесно се разговаря с него. Той не е като другите мъже, с които тя е излизала преди и въпреки че той може да не изглежда като неин тип, между тях има наистина хубава химия.", сподели източник на "Us Weekly".

 

За връзката между Шаламе и Дженър се разбра в началото на април.

 

Кайли има 5-годишна дъщеря Сторми и 1-годишен син Еър от бившия си Травис Скот. Тя и рапърът бяха заедно от 2017 г. до края на 2022 г., но пред годините няколко пъти се разделяха и събираха отново.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия