Джорджина Родригес с изповед за загубата на сина си

Ето какво сподели тя

2023-03-20 10:30:00
Джорджина Родригес с изповед за загубата на сина си
Снимка: БГНЕС

Джорджина Родригес отново проговори за болката от загубата на сина си.

 

Приятелката на Кристиано Роналдо се разплака, докато обяснява как през 2022 г. е изживяла най-хубавият и най-лошият момент в живота си.

 

Тя беше бременна с близнаци и на 18-и април 2022 г. стана ясно, че момичето се е родило здраво, но момченцето е починало при раждането. Момичето носи името Бела Есмералда, а момченцето е щяло да се казва Ейнджъл.

 

"Над 40 млн. души ме следват, но никой не знае как се чувствам наистина. Тази година изживях най-добрия и най-лошия момент в живота си за секунди... Животът е труден, животът продължава. Имам причина да продължа и да бъда силна", споделя Джорджина в трейлър за документалната поредица "I Am Georgina".

 

Красавицата казва, че Кристиано ѝ е помогнал да се справи с този труден момент и да продължи напред.

 

"Крис изключително много ме окуражаваше да продължа напред с всичките ми задължения. Той казваше: "Продължи с живота си, това ще ти помогне"... Сега мой приоритет са семейството ми и децата ми. Наистина съм щастлива и много благодарна", коментира звездата.

 

Двамата с футболиста имат и 5-годишна дъщеря Алана.

 

А Роналдо има близнаците Ева и Матео, които също са на 5 г., както и 12-годишен син Кристиано Роналдо младши. Тези три деца са били износени от сурогатни майки.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия