Шакира призна, че посвещава песни на Пике и новата му

Ето какво каза тя

2023-03-13 10:30:00
Шакира призна, че посвещава песни на Пике и новата му
Снимка: БГНЕС

Шакира отново проговори за раздялата с Жерар Пике.

 

Двамата бяха заедно 11 години и имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г. Певицата и футболистът обявиха, че се разделят през юни миналата година.

 

Сега изпълнителката каза, че за нея писането на песни е като катарзис, след като трябвало да се справи с много трудни неща.

 

Тя говори за песента си "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", в която пее за Пике и новата му приятелка - 23-годишната студентка по PR - Клара Чиа Марти.

 

"Имах много тежка година, откакто преживях раздяла и да напиша тази песен беше много важно за мен. Това беше здравословен начин да използвам емоциите си. Наистина чувствах, че дори нямам фенове там някъде. Имам сестринство от жени, които са преживели същите неща, през които аз преминах; които мислят по начина, по който аз мисля; които чувстват това, което аз чувствам; които е трябвало да се справят с толкова много гадости по начина, по който и аз трябваше. И аз наистина написах песента за себе си, но също чувствам, че тя беше предназначена за толкова много жени там някъде навън, които са се нуждаели от форум и глас, който да ги представи по толкова много начини", обясни звездата в "The Tonight Show With Jimmy Fallon".

 

"Много фитнес. Но потренирай малко и мозъка си",  "Тя носи името на добър човек. Очевидно, не е както звучи", "От любовта към омразата има само една стъпка", "Без лоши чувства, скъпи, пожелавам ти най-доброто с това, което се предполага, че е моята заместничка", "Прекалено голяма съм за теб, затова си с някого, който е точно като теб", "Няма да се върна при теб, дори да плачеш и да ме умоляваш", гласи част от текста.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия