Шакира сподели, че раздялата с Пике е променила възгледите ѝ върху живота.

 

Певицата и футболистът бяха заедно 11 години, но през юни миналата година обявиха, че се разделят. Те имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.

 

"Вярвах на това, че жената се нуждае от мъж, за да е завършена личност. Също - имах мечтата за семейство, в което децата имат майка и баща под един и същ покрив. Не постигаш мечтите си в живота, но животът има начини да те компенсира и аз мисля, че животът определено го направи с мен - с двете невероятни деца, които имам и които ме изпълват с любов всеки ден. Винаги съм била доста зависима емоционално от мъжете, влюбвала съм се в любовта и мисля, че имам възможността да разбера тази история от друга перспектива - днес съм си самодостатъчна сама.", каза 46-годишната изпълнителка пред "Canal Estrellas".

 

Звездата споделя, че се чувства по-силна от лъвица, откакто се е разделила с 36-годишния футболист.

 

"Парадоксално, сега аз се чувствам завършена, защото завися от себе си и имам 2 деца, които зависят от мен и това означава, че трябва да съм по-силна от лъвица. Силата идва от преживяването на болезнена загуба, от приемането ѝ, толерирането на разочарованието, от разбирането, че животът невинаги ни носи това, което искаме.", коментира Шакира.

 

Твърди се, че причината за раздялата е, че Пике е изневерявал на Шакира.

 

Футболистът вече има нова приятелка - 23-годишната студентка по PR Клара Чиа Марти. Тя работи в неговата спортна компания и двамата се запознали така.

Автор: Ивета Иванова