Мейзи Уилямс се раздели с гаджето

Ето какво призна тя

2023-02-27 12:00:00
Мейзи Уилямс се раздели с гаджето
Снимка: БГНЕС

Мейзи Уилямс и Рубен Шелби са се разделили.

 

25-годишната актриса и основателят на агенция за модели шокираха феновете с новината, тъй като бяха заедно около 4 години.

 

Двамата се събраха през февруари 2019 г.

 

Мейзи съобщи за раздяла чрез публикация в профила си в Instagram.

 

"Краят на една ера. Рубен и аз решихме да прекратим връзката си. Откакто се срещнахме преди 5 години, нашата връзка винаги е допринасяла много към нашите споделени и отделни творчески кариери... И това ще продължава да бъде така. Това решение е нещо, за което сме много благодарни и ние можем да защитам магията, която не можем да не произвеждаме, когато слеем мозъците си. Послепис: моля, без допълнителни въпроси, ние трябва да защитим децата си (моето куче)", написа звездата от "Игра на тронове".

 

Смята се, че Рубен вече има ново гадже.

 

25-годишният дизайнер се среща с моделката Фийби Торанс, която е на 28 г.

 

Двамата били забелязани да разменят ласки на Седмицата на модата в Лондон преди дни.

 

"Мейзи и Рубен бяха неразделни с години - те бяха партньори и най-добри приятели. Те се преместиха в Лондон, за да живеят заедно, но връзката им страдаше в последната година и тя я прекрати. Беше наистина трудно за нея и стана по-лошо, заради факта, че той продължи напред толкова бързо. Рубен и Фийби си паснаха и сега са двойка. Това е огромен шок за техните приятели и роднини", посочи източник на "The Sun".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия