Парис Хилтън разкри името на сина си

Ето какво е то

2023-02-24 10:30:00
Парис Хилтън разкри името на сина си
Снимка: БГНЕС

Парис Хилтън най-накрая разкри името на сина си.

 

42-годишната богата наследница и съпругът ѝ Картър Реум се сдобиха с момченце през януари. Бебето беше износено от сурогатна майка.

 

Сега става ясно, че то носи името Феникс Барън Хилтън Реум.

 

Парис е избрала това име още преди десетилетие.

 

Звездата направи разкритието в подкаста си "This Is Paris". Там тя прочете абзац от мемоарите си "Paris", които скоро ще излязат на пазара.

 

"Ако всичко мине добре, до времето, в което ще четете това, Картър и аз ще имаме момченце. Ние планираме да го кръстим Феникс, име, което избрах преди години, когато търсих градове, държави и щати на картата, търсейки нещо, което да си отива с Парис и Лондон. Феникс има няколко добри отправни точки, свързани с поп културата; но по-важното е, че това е птицата, която изгаря и после се ражда отново от пепелта, за да лети пак. Искам моят син да расте, знаейки, че бедствията и триумфите идват и си отиват през живота ни. И това трябва да ни дава голяма надежда за бъдещето", обяснява Хилтън.

 

Второто име на бебето пък е избрано в чест на дядото на Парис - хотелиерът Барън Хилтън, който почина през 2019 г.

 

"Той винаги беше моят ментор. Възхищавах му се толкова много и ние бяхме толкова близки, липсва ми всеки ден. Затова наистина исках да го почета, като неговото име присъства в името на първия ми син", казва още звездата.

 

Парис и Картър са заедно от края на 2019 г. Те сключиха брак през ноември 2021 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия