Кая Гербер се чувствала самотна, ходи на терапия

Ето какво разкри тя

2023-05-12 16:30:00
Кая Гербер се чувствала самотна, ходи на терапия
Снимка: БГНЕС

Кая Гербер ходи на терапия.

 

Въпреки че има много успешна кариера на модел, тя сподели, че постоянното пътуване по света я кара да се чувства самотна.

 

Звездата обясни, че карантините заради коронавируса са променили нейните виждания за живота и работата. Сега ѝ харесва често да се вижда със семейството си, кучето си, терапевта си.

 

21-годишната дъщеря на Синди Кроуфорд започва моделската си кариера още в тийнейджърските си години. Но сега тя разкрива, че се изолирала в началото на кариерата си, тъй като смятала, че тази индустрия е пълна с хора, които забиват нож в гърба.

 

"Попаднах в капана на вярването, че моделството е пълно със скандали между жени. Особено по онова време, аз бях наистина срамежлива. Таях неща в себе си и бях притеснена. Идваш от гимназията, където момичетата са толкова плашещи, така че предположих, че такава ще е културата на поведение", обясни тя пред "Elle".

 

Кая е създала приятелства в модната индустрия, но пътуванията по света я карали да се чувства самотна. Карантините по повод коронавируса са променили нейните възгледи.

 

"Честно, дойдоха във време, в което наистина се нуждаех от тях и беше наистина трудно време за света, но аз наистина тъкмо бях стигнала момента, в който просто чувствах, че разлюбвах моделството и не знаех, че можеш да помолиш за почивка. Бях принудена да спра и осъзнах колко отчаяно съм се нуждала от такава. Когато ти казват какво да правиш всеки ден, нямаш време да седнеш и да разсъждаваш... Чувствах се такава късметлийка, че успях да бъда със семейството си, защото прекарвах толкова много време далеч от тях и осъзнах, че изпитвам такава вина, че изпускам рождени дни и други неща.", коментира звездата.

 

Гербер сподели още, че е развила по-добри връзки с роднините си.

 

Тя се радва, че сега успява да работи вкъщи.

 

"Моят личен живот и моето психично здраве не са нещо, което съм готова отново да жертвам. Точно сега, аз работя от вкъщи, което е красиво нещо, и не пътувам постоянно. Прибирам се вкъщи, с кучето ми съм, имам приятели и готвя вечеря. Виждам терапевта си, виждам семейството си", обясни още тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия