Най-красивите футболни половинки на Мондиал 2022

Ето кои са те

2022-11-21 13:30:00
Най-красивите футболни половинки на Мондиал 2022
Снимка: iStock/NiseriN

Световното първенство по футбол в Катар започна вчера и близо месец ще се наслаждаваме на много интересни футболни мачове. Половинките на много от футболистите ще красят стадионите в страната и ще се отдадат на футболните емоции. Кои са най-привлекателните дами на Мондиал 2022? Вижте някои от тях.

 


Джорджина Родригес

 

Най-известната футболна половинка. Любимата на португалеца Кристиано Роналдо е много популярна, често дава интервюта и радва феновете в социалните мрежи със снимки по бански и рокли. 28-годишната испанска красавица е модел и с футболиста за заедно от 2016 г. Те се запознават, когато Джорджина работи за "Гучи" и Кристиано е неин клиент. Двамата вече имат 5-годишна дъщеря Алана Мартина и дъщеря Есмералда, която се роди през април. Футболистът има и деца от сурогатни майки.

 

Снимка: БГНЕС

 

София Балби

 

Тя е съпругата на уругвайския нападател Луис Суарес. Двамата се женят през 2009 г. Интересното е, че са заедно още от тийнейджъри. Запознават се, когато Суарес работи като уличен метач в Уругвай. Тя е на 13 г., а той на 15 г. София го насърчава да преследва мечтата си и да стане футболист. Имат 3 деца - Делфина на 12 г., Бенджамин на 9 г. и Лотаро на 4 г. 33-годишната красавица има компания за обувки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sofi (@sofibalbi)

 

Анна Левандовска

 

Полският нападател Роберт Левандовски се ожени за красавицата Анна преди 9 години. Очаква се футболистът да е сред голмайсторите на първенството. Анна Леванодвска е завършила Академията за физическо възпитание във Варшава, специалист по хранене и карате е, както и представител на страната по традиционно карате. Тя е многократна медалистка от световните, европейските и националните шампионати.С Роберт имат 2 деца - Клара на 5 г. и Лора на 2 г. Звездите са заедно още от 2007 г.

 

Снимка: Getty Images

 

Камий Титга

 

Френският защитник Рафаел Варан също може да се похвали с ослепителна съпруга. Той се ожени за Камий Титга през юни 2015 г. Двамата са заедно от тийнейджъри и не говорят често за отношенията си публично. Камий е завършила право и често можем да я видим как подкрепя съпруга си на трибуните. Двамата имат 2 деца - син Рубен на 5 г. и дъщеря Анаис на година и половина. През октомври Варан обяви, че съругата му е бременна за трети път.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Raphael Varane (@raphaelvarane)

 

Сабрина Квист Йенсен

 

Датчанинът Кристиан Ериксен има връзка с великолепната Сабрина от 2012 г. Русокосата красавица е родена през 1994 г. в Дания. Тя е учила за фризьор, а има и модна марка. През 2018 г. се ражда синът им Алфред, а през 2020 г. дъщеря им, чието име все още не е разкрито. Полузащитникът Кристиан и Сабрина стоят далеч от светлините на прожекторите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Christian Eriksen (@chriseriksen8)

 

Саша Атууд

 

Русокосата хубавица е приятелка на английския национал Джак Грийлиш. Тя е английски модел, инфлуенсър и гримьор. Саша е на 26 години и с Джак са заедно още от училище - започват връзката си, когато и двамата са на 16 г. Няколко пъти се появяваха слухове, че футболистът е изневерявал на моделката с риалити звезда и др. дами, но Грийлий и Саша остават заедно въпреки всичко. Те все още нямат деца.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sasha Rebecca (@sasha__rebecca)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия