Джеймс Артър: открито за психичното здраве и приемното семейство

Певецът засне документален филм

2022-11-22 10:30:00
Джеймс Артър: открито за психичното здраве и приемното семейство
Снимка: БГНЕС

Джеймс Артър засне документален филм за себе си, който носи името "James Arthur: Out of Our Minds". Той беше излъчен по BBC3 на 13-и ноември.

 

Вижда се, че в него певецът говори за решението на майка си и баща си да се откажат от него и да го дадат на приемно семейство.

 

Двамата се разделят, когато Джеймс е едва на 2 г. И двамата си намират нови партньори, като той живее с майка си и нейният нов съпруг. Но по-късно новият съпруг ги напуска и майка му трябва да се грижи сама за 4 деца.

 

След време родителите му признават пред социален работник, че не могат да се справят и на 14-годишна възраст Джеймс Артър е изпратен в приемно семейство.

 

След като напуска приемното семейство, изпълнителят развива депресия и тревожност. Той дори не може да напуска жилището, в което живее и започва да иска да се самоубие, когато става известен.

 

Джеймс печели деветия сезон на музикалното предаване X Factor през 2012 г. Тогава той е на 24 г.

 

"Реших да се справя с проблемите с психичното ми здраве. Трябваше да започна, като се върна обратно в моя роден град, за да преразгледам миналото си и раздялата на родителите си.", споделя Артър във филма, предават от "Female First".

 

Сега той живее в родния си град Редкар в Северен Йоркшир, защото се чувствал изолиран в Южна Англия. Все още не е разговарял с родителите си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия