Най-хитовите костюми за Хелоуин 2022 г.

Ето кои са те

2022-10-28 15:00:00
Най-хитовите костюми за Хелоуин 2022 г.
Снимка: iStock/FamVeld

Хелоуин е в понеделник и сигурно повечето тийнейджъри вече са подготвили костюма си за празника. Има визии, които са вечна класика и винаги са хит - вещица, вампир, дух, пират, лекари, полицаи, Жокера, Батман, Спайдърмен, То, Алиса, Снежанка, Червената шапчица и т.н.

Но всяка година тенденциите при костюмите са много повлияни и от поп културата - филми, музика и т.н. Кои костюми, освен традиционните, са много актуални през 2022 г.? Вижте отговорите на "Let's Eat Cake".

 


Барби и Кен

 

Лятото бе повлияно от Барби модата - розови дрехи, аксесоари, обувки, грим и дори коси. Това е така, заради филмът с Марго Роби и Райън Гослинг за Барби, който трябва да излезе през 2023 г. Преди месеци се появиха кадри от снимачната площадка на филма и Барби визията стана голям хит. Не е изненада, че да се маскирате като Барби и Кен за този Хелоуин означава, че сте в крак с тенденциите. Залагайте на розови и бели гащеризони, гащета, тениски и рокли, а за дамите и руса перука (ако не са руси).

 

Снимка: Pixabay/ErikaWittlieb

 

Герой от "Странни неща"

 

Американския научно-фантастичен сериал е голям хит от няколко години. Скоро излезе четвъртият сезон и предизвика истински фурор. Има много нови герои, които дават ново вдъхновение за визия на Хелоуин. Може да се маскирате като Еди Мънсън, Макс, Криси и т.н.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Greg Payne (@veryfrankpics)

 

Герой от "Домът на дракона"

 

Джон Сноу и Денерис Таргериен бяха любими за имитация на Хелоуин, когато се излъчваше "Игра на тронове". Но в последните 2 месеца гледахме първи сезон на "Дома на дракона" и сега на хоризонта са нови визии. Феновете вече се маскират като Деймън Таргериен, Ренира Таргериен, Алисънт и т.н.

 

Снимка: Getty Images

 

Сара Сандерсън

 

Още едно вдъхновение от киното. Кари Брадшоу изигра вещицата Сара Сандерсън във филма "Фокус-мокус" през 1993 г., както и в продължението от тази година - "Фокус-мокус 2". И героинята ѝ стана любимка на много хора. Трябва ви само ретро вещерска рокля и огромна перука, за да се превъплътите в нея.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @britnithecat

 

Елвис Пресли

 

Няма как да пропуснем музикалната икона Елвис Пресли. Костюмите на Елвис сега стават още по-актуални заради филма за него, който излезе през лятото. Остин Бътлър изигра рок легендата и феновете останаха впечатлени. Заложете на костюмите на Елвис и черна перука - няма да сбъркате.

 

Снимка: iStock/marstockphoto

 

Герой от "Топ Гън"

 

Друг абсолютен хит в киното. Първата част на "Топ Гън" излезе преди цели 36 години, а през това лято Том Круз отново завладя екраните с "Топ Гън: Маверик". Не е изненада, че сега костюмите на пилоти са изключително хитови за страшния празник Хелоуин. Добавете авиаторски очила и ще направите голямо впечатление.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Belinda Laureano (@oceana.everything)

 

Хари Стайлс

 

Певец, актьор, текстописец, секссимвол. Освен с чудните си песни, тази година Хари Стайлс изпъкна с ролите си в "Don't Worry Darling" и "My Policemen". Много момчета желаят да приличат на него и имитират негови визии за Хелоуин.

 

Снимка: Getty Images

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия