През юни Шакира и Жерар Пике обявиха, че са се разделили.

 

Двамата бяха заедно от 2011 г. и имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г.

 

Сега певицата споделя, че раздялата предизвикала голямо медийно внимание и тя не успяла да защити децата си от това, както ѝ се искало.

 

"О, наистина ми е трудно да говоря за това, лично на мен; особено, като се има предвид, че това е първият път, в който коментирам ситуацията в интервю. Останах тиха и просто опитах да анализирам всичко. И, да, трудно е да говоря за това, особено защото още преминавам през него, защото съм публична личност и защото нашата раздяла не е обикновена раздяла. И също - трудно е не само за мен, но също за моите деца. Невероятно трудно. Има папараци, които къмпингуват навън пред къщата ми 24/7. И няма място, на което мога да се скрия от тях с децата ми, освен моята собствена къща. Знаете, не можем да се разходим в парка като обикновено семейство или да отидем да ядем сладолед или да направим каквот и да е, без папараците да ни следват. Така че е трудно. Опитах да прикрия ситуацията от децата ми", коментира тя пред списание "Elle".

 

Шакира казва, че случващото се разстройва синовете ѝ, а самата тя е разочарована, че личният ѝ живот е вулгаризиран от медиите.

 

"Наистина е разтройващо за 2 деца, които опитват да разберат раздялата на родителите си. И понякога аз просто чувствам, че това сякаш е само лош сън и ще се събудя в някакъв момент. Но не, истина е. И друго е истината - разочарованието да видя нещо толкова съкровено и специално, което мислех, че е връзката с бащата на децата ми, да бъде превърнато в нещо вулгаризирано и очернено от медиите.", добави изпълнителката.

Автор: Ивета Иванова