Криси Тейгън е много щастлива!

 

А причината е, че най-накрая усеща как бебето рита в корема ѝ.

 

През август моделката разкри, че тя и съпругът ѝ Джон Леджънд чакат още едно дете. Те вече имат дъщеря Луна на 6 г. и син Майлс на 4 г., които бяха заченати инвитро. Сегашното бебе също е заченато по този начин.

 

Но през септември 2020 г. Криси загуби бебе, което щеше да е момче и да носи името Джак. То бе заченато по естествен път.

 

Сега звездата е облекчена, че чувства как бебето рита.

 

"Най-накрая чувствам бебето, така че вече няма нужда да пиша на лекаря ми за отиване на ултразвук всеки ден", написа Тейгън в Twitter.

 

"Последните няколко години бяха мъгла от емоции - най-малкото, което може да се каже, но радостта изпълни нашия дом и сърцата ни отново. След милиард инжекции по-късно (в последно време в крака, както може да видите!), още едно бебе е на път. На всеки преглед си казвах: "Добре, ако е здраво, днес ще го обявя", но после въздъхвах с облекчение, чувайки сърцебиене и решавах, че все още съм прекалено притеснена. Не мисля, че някога ще си тръгна от преглед с повече вълнение, отколкото притеснение, но засега всичко е перфектно и красиво; и аз се чувствам обнадеждена и страхотно", сподели тя, когато обяви, че отново е бременна.

Автор: Ивета Иванова