Лий-Ан Пинок се мести да живее в Гърция

Ето причината

2022-09-01 15:00:00
Лий-Ан Пинок се мести да живее в Гърция
Снимка: БГНЕС

Лий-Ан Пинок планира да се премести да живее в Гърция.

 

А причината е, че нейният годеник, футболистът Андре Грей, подписа 4-годишен договор с футболни клуб Арис, който е от Солун.

 

Припомняме, че двамата станаха родители за първи път през миналия август. Те имат близнаци, но все още не са разкрили имената и половете на бебетата.

 

"Работата на Андре изисква той да живее в Гърция през следващите 4 години. Това е част от сделката - той трябва да е там за тренировките и мачовете", посочва източник на "The Sun".

 

Това значи, че певицата ще трябва да разпределя времето си между Гърция и Великобритания.

 

Двамата с футболиста смятали, че преместването в Гърция е най-добрият ход за семейството. Но въпреки това, Лий-Ан ще прекарва доста време и във Великобритания, където ще развива соловата си кариера.

 

"Очевидно, достатъчно лесно е да се лети до едното място и обратно, тъй като е само 3-часово пътуване, но за Лий и децата е логично да са там с него, колкото се може повече. Да бъде извън Великобритания ще ѝ даде повече лично пространство, но тя все пак ще е тук доста време, особено след като се подготвя да започне солова кариера. Отдалечаването ще ѝ даде възможност да води по-нормален живот и след десетилетие в Little Mix, тя приветства това. Но природата на професиите им е такава, че тя ще трябва да се връща в Лондон повече от него. Планът им е да разделят времето си между Англия и Гърция. Те проведоха дълги дискусии преди той да подпише и те смятат, че това ще бъде вълнуващо преместване", разказва още източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия