Принцеса Шарлот получила пони за ЧРД

Имала 2 тържества

2022-07-27 10:30:00
Принцеса Шарлот получила пони за ЧРД
Снимка: БГНЕС

Принцеса Шарлот навърши 7 годии на 2-и май, но сега се появиха любопитни подробности за нейния рожден ден.

 

Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън е получила пони като подарък. Освен това, тя била зарадвана с две тържества, пишат от "Us Weekly".

 

Родителите ѝ искали нейният рожден ден да бъде специален, тъй като през последните 2 години тържествата били малки, заради пандемията от коронавирус.

 

"Подаръкът, който Шарлот искаше повече от всичко, беше пони. Тя взима уроци по конна езда от повече от година и е толкова обсебена от това. Уилям и Кейт знаят, че нейната страст към конната езда не е просто фаза и най-накрая се съгласиха да ѝ купят пони", споделя източникът на изданието.

 

Едното тържество за Шарлот е било в имението Анмър Хол в Норфолк. Там малката празнувала с роднини и получила торта във формата на еднорог. Къщата била пълна с балони.

 

Второто парти е било в двореца Кенсингтън, заедно с нейните съученици.

 

"Беше първото парти за рожден ден, което Шарлот направи с всичките си приятели. Тя е толкова популярно малко момиче и обичаше всяка минута, в която е център на внимание", посочва източникът.

 

Освен това, Шарлот била много добра ученичка и е сред отличниците на класа по повечето предмети. Тя е мотивирана и много обича да учи езици.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия