Шон Мендес получава медицинска помощ

Ето какво разкри източник

2022-07-15 10:30:00
Шон Мендес получава медицинска помощ
Снимка: БГНЕС

Шон Мендес получава медицинска помощ, след като призна, че има проблеми с психичното здраве.

 

23-годишният певец скоро обяви, че отменя концертите от световното си турне в следващите 3 седмици, за да се погрижи за здравето си.

 

"Шон е много чувствително и грижовно момче. Когато се ядоса на нещата около себе си, той се затваря и страда. Той каза, че получава помощ, което е за възхищение", обяснява източник на "People".

 

"Къса ми се сърцето, че трябва да кажа това, но, за съжаление, аз ще трябва да отложа концертите през следващите 3 седмици в Ункасвил, Кънектикът, до второ нареждане... "Ходя по турнета, откакто бях на 15 г., и, за да бъда честен, винаги е било трудно да съм по пътя, далеч от приятелите. След няколко години не на пътя, чувствах, че съм готов да се потопя отново в това, но това решение беше прибързано и, за съжаление, напрежението ме повали, пътят си взе своето и достигнах точка на пречупване. След като говорих с моя екип и здравни специалисти, реших, че трябва да си отделя време, в което да се излекувам и погрижа за себе си, и за психичното си здраве, на първо място и най-вече.", написа самият Мендес в Instagram.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия