Дженифър Лопес: Мислех се за непобедима, спях по 3-5 часа

Ето какво разкри тя

2022-07-12 15:00:00
Дженифър Лопес: Мислех се за непобедима, спях по 3-5 часа
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес проговори за психичното си здраве.

 

Звездата призна, че е работила прекалено много и усилено, което е довело до изтощение, когато била в 20-те си години. Тя получавала паник атаки и се чувствала "физически парализирана".

 

51-годишната певица и актриса разкрива, че се е чувствала непобедима в началото на кариерата си. Тя си давала много малко време за почивка и това повлияло зле на нейното психично здраве.

 

"Имаше период в живота ми, в който спях по 3-5 часа на денонощие. Бях на снимачната площадка цял ден, в студиото цяла нощ, пътувах и снимах видеа през уикендите. Бях в края на 20-те си и мислех, че съм непобедима", пише тя в "On the JLo".

 

Но после всичко това ѝ се е отразило.

 

"Открих, че се чувствам физически парализирана. Не можех да виждам ясно и после физическите симптоми, които имах, започнаха да ме плашат и страхът се смеси с това. Сега знам, че това е било класическа паник атака, предизвикана от изтощение, но никога не бях чувала този термин тогава.", обяснява тя.

 

Джей Ло си спомня, че нейният бодигард я е завел на лекар. Лекарят ѝ е казал, че е преживяла паник атака, която е вследствие на изтощение.

 

Той ѝ препоръчал да спи по 7-9 часа на денонощие.

 

Освен това, лекарят я е посъветвал да изключи кофеинът от менюто си и да тренира, ако работи толкова много.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия