Кралското семейство се тревожи, че Хари и Меган може отново да говорят пред Опра

Ето какво казва експерт

2022-07-13 15:00:00
Кралското семейство се тревожи, че Хари и Меган може отново да говорят пред Опра
Снимка: БГНЕС

Членове на кралското семейство се притесняват, че принц Хари и Меган Маркъл могат да дадат второ интервю за Опра Уинфри.

 

Херцозите на Съсекс бяха гости в предаването на водещата през март 2021 г. и направиха много разкрития за кралския двор.

 

През юни Меган и Хари бяха забелязани да шофират до имението на Опра в Монтесито и стояха в дома на звездата около час, писаха от "The Daily Mail". Все пак, трябва да се отбележи, че двамата са съседи на Уинфри.

 

Кралският експерт Даниела Елзър казва пред "The Express", че кралското семейство е в паника и се държи непривично, заради тези снимки на Хари и Меган с Опра от юни.

 

Кралските личности опитвали да контролират нещата и да се предпазят от евентуални нови щети, като направили подробно описание на срещата на принц Чарлз с внучката му Лилибет, както и с внука му Арчи (деца на Меган и Хари). То било много мило и така се намеква за помиряване.

 

"Беше фантастично да ги види. Беше невероятно те отново да са във Великобритания... Принцът, разбира се, не беше виждал внука си Арчи от известно време, така че беше много, много, много специално да прекара малко време с него. Той не беше виждал Лили, неговата внучка, така че да се запознае с нея беше много емоционално, много страхотно нещо", казал кралски източник пред репортери.

 

Маркъл и принц Хари бяха в Англия в началото на юни, за да присъстват на тържествата по случай платиненя юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия